Foto bij H2: De verrassing

"Wat is de verrassing nou, zegt het alsjeblieft," zegt Stella een beetje geïrriteerd. "Lieverd, rustig maar, er is maar één verrassing en dat zijn wij," zegt Brandon lachend.
"Dat is flauw, jullie zeggen dat jullie twee een verrassing hadden," zegt Flora. "Sorry lieve Flora, we wilden een klein mini grapje uit hallen met jullie," zegt Helia met een lach. "Dat is helemaal niet grappig," zegt Stella een beetje mompelend. "Oké jullie zijn onze verrassing maar wat wil onze verrassing dan doen met ons," grapt Bloom. "Jullie hebben dit weekend niks gepland toch," zegt Sky. "Misschien wel misschien ook niet, toch meiden," zegt Bloom met een glimlach richting de meiden. De meiden zeiden tegelijkertijd 'ja'. "O oké, willen jullie niet dan samen met ons naar de Aarde naar de frutti music bar gaan," zegt Riven.
"O oké, als het moet van jullie gaan we met jullie mee," zegt Musa met een glimlach. "Zullen we Roxy mee vragen, want ze mist denk ik ook haar vader," zegt Bloom
"Ja is goed, bel jij haar, Bloom," zegt Flora. "Ja is goed, Ik doe het wel gelijk," zegt Bloom en ze pakt haar mobieltje en belt Roxy op. "Met Roxy, met wie spreek ik," zegt Roxy aan de telefoon. "Heejj Roxy, met Bloom hier, heb je zin om met mij en de meiden en de jongens om naar de frutti music bar te gaan, om je vader weer te zien," zegt Bloom aan de telefoon. "Ja, dat klinkt super," zegt Roxy heel blij aan de telefoon. "Oké dan, waar zit je, dan pikken we je op," zegt Bloom. "Ik zit in Alfea," zegt Roxy. "Oké, pak alvast je spullen die mee wil nemen en ga alvast buiten staan, is dat goed," zegt Bloom. "Ja dat is prima, tot zo Bloom," zegt Roxy. "Tot straks Roxy," zegt Bloom en ze hangt op. Ze zijn nu op Aarde. En Roxy gaat gelijk naar haar vader. En de Winx en de specialisten gaan ook met Roxy mee naar de frutti music bar. Maar Bloom gaat eerst naar haar pleegouders Mike en Vanessa.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen