Foto bij 010 || Liam

Een paar maanden veder gaat het alweer goed met Niall. En hij gaat nu veel met Zayn om. Helaas gaat Liam verhuizen naar een andere stad vanwege zijn vaders werk. Onder tussen was Lizzy al weg van school. Ze zit nu op een school alleen voor meisjes.

Sorry dat dit plaatje zo groot is!!!

Ik pakte mijn fiets uit de schuur een fietste op weg naar school. Onder tussen dacht ik aan de mooie tijden aan deze plaats. Ik ging verhuizen naar Wolverhampton, terug naar mijn geboorteplaats. Ik moest Niall nog vertellen dat ik weg ging. Ja ik heb het hem nog niet verteld, ik ben bang voor zijn reactie. Je kunt nooit Niall's reactie voorspellen. De laatste keer dar ik hem sprak was 1 week geleden. Dat is best wel lang, vind ik. Maar nu moest ik het hem wel vertellen want je gaat toch niet zomaar weg zonder gedag te zeggen. Toen ik op het schoolplein was aangekomen zag ik Niall alleen bij zijn fiets staan. Ik liep recht op hem af, ik was er bijna maar toen kwam Zayn naar Niall aanlopen. Ik en Zayn hadden niet echt een ''klik'' samen. Niall en Zayn gingen de school binnen. Ik ging niet achter Niall aan, ik zou het wel een andere keer vandaag vertellen. Ik zette mijn fiets in de stalling en ging naar binnen. Toen ik bij biologie was wou ik naast Niall zitten maar Zayn zat daar natuurlijk. Maar ik moet het hem echt vertellen dat ik ging verhuizen. Dus ik liep naar de tafel waar Niall en Zayn zaten en vroeg aan Zayn of ik naast Niall mocht zitten.''Umh''. Ik zag dat Zayn twijfelde. Oké kinderen ga allemaal naar je plaats!!! Riep meneer Blok. Nu kon ik zeker niet naast Niall zitten! Zei ik tegen mezelf. Ik liep naar een andere plaats in de klas. ''Oke, omdat dit Liams zijn laatste dag ik doen we vandaag geen les maar gaan we wat gezelligs doen''. Zei meneer Blok. Iedereen begon te juichen. Ik wist zeker dat Niall me nu aan zat te kijken. Ik draaide me om en 'ja'. ''Waarom heb je niks tegen mij gezegd?''. Niall bleek nog rustig te blijven. ''Nou..... Umh ik wou het je zeggen, alleen..... Z...''. Ik wou Zayn zeggen, alleen Zayn zat maar toe te kijken en ik wist zeker dat als ik zijn naam zei dat hij boos zou worden. ''Wat heeft Zayn hier nou mee te maken?''. Oh nee, Niall heeft het al door.

Eindelijk hier is weer een stukje af! Oke dit is niet echt een heel lang stuk. Ik denk dat dit wel het korste stukje van mijn hele verhaal is! Maar veel plezier!




MEDEDELING
Hoi ik ga misschien een nieuwe story schrijven! Dus als je interesse hebt houd mijn profiel in de gaten, het kan er elk moment komen! XD

Reageer (2)

  • BeYourselfLy

    Leuk, dat plaatje is niet te groot. Zo is het geod hoor.

    1 decennium geleden
  • AnoukIrwin

    Yay waar gaat hij over?

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen