Laurel Livingstone

Ik maakte een deur open en zag dat Hurley, Thor en Scotty aan het slapen waren. Ik liep erheen op mijn tenen en kleurde snel wat krabbels op hun gezicht. Daarna deed ik nog David, Caleb en Xavier. De rest deed Lexi. Ik ontmoette haar weer in de woonkamer. Ik hield de stiften in mijn hand en deed Scotty's lachje na. Ik had voor mezelf al een lekker ontbijtje gemaakt met Yoghurt en Muesli. Ik was met Lexi over koetjes en kalfjes te praten toen Hurley binnen kwam. Lexi begon keihard te lachen en keek me raar aan. Ik had een regenboog op zijn voorhoofd getekend. Hurley keek ons verbaasd aan wat mij nog harder liet lachen. Daarna volgde Thor. Bij hem had ik een vlammetje gemaakt en bij Scotty een tornado. Toen de jongens gemerkt hadden wat wij hadden gedaan waren ze best wel boos. "Nu moeten we de wedstrijd zo spelen!" Zei Hurley boos. "Jupe veel succes surferboy." Zei ik glimlachend. Toen kwamen Jordan en Xavier binnen. Jordan had een snor en Xavier had een door mij getekende voetbal. Hij was heel misvormd en dat deed Lexi nog meer lachen. De jongens wisten het al. Ze liepen met z'n alle naar de badkamer om het proberen weg te halen. Eerst was de linkerhelft van het huis allemaal wakker en in de badkamer. David en Caleb lagen nog te slapen. Na een paar minuten was Caleb er ook en ook hij liep door naar een badkamer. "Ik ga wel weer David wakker maken." Zei ik wrijvend in mijn oog. Ik liep naar zijn kamer en deed de deur open. "Hey dikzak word eens wakker." Zei ik. Ik liep daarna weer weg. Hij was nog niet wakker. "Hey dikzak!" Riep ik harder. Hij bleef nog steeds liggen. "Bommetje!" Gilde ik. Ik sprong omhoog en landde vlak naar David. "Lexi!" Schreeuwde ik. Toen ze de kamer in kwam keek ze me verbaasd aan en begon te lachen. Ik lag op de grond toen Lexi mij probeerde overeind te krijgen. "Wat gebeurt hier?" Vroeg David. Ik sloeg mijn hand tegen mijn voorhoofd. "Jij word nooit wakker hea." Zei ik zuchtend. Lexi lag alweer te lachen van de tekening op David's gezicht. "Wat is er?" Vroeg David. "Er zit een bloem op je voorhoofd!" Lachte Lexi. We gingen de hele dag oefenen want morgen was de eerste wedstrijd.

"Hier! Ik sta vrij Austin!" Riep ik. Austin schoot de bal naar me toe en ik ontweek Hurley. Celia floot op het fluitje wat betekende dat we klaar waren met trainen. Ik gaf een paar jongens een doekje met speciaal spul erop. "Wat moet ik hiermee?" Vroeg Austin. "Die tekening van je hoofd halen." Zei ik terwijl ik doorliep. Ze gingen gelijk met het doekje over hun hoofd wrijven en het werkte. Ik greep wat geld en ging met Lexi in een paar winkels kijken. "Oh mijn god!" Zei Lexi. Ik werd meegesleurt en op een krukje gedropt en ze schoot de kleedkamer in. Ik zuchtte langzaam. Na een paar seconden was ik al opgestaan en de winkel uitgelopen. Ik was naar huis gelopen en was aan het eten toen Lexi boos op me af kwam stormen. "Sorry ik verveelde me." Zei ik. Ze ging rustig zitten en at haar eten op. Het werd al donker en was aan het regenen. Een paar jongens waren op een overdekt veldje aan het spelen en ik was met Lexi,Xavier,Hurley,David,Jude en Jordan aan het film kijken. Het was een horrorfilm en het leek net of de hele kamer werd verlicht met het licht van de tv. Lexi liep naar buiten en ging onder het afdakje zitten. Een minuut later ging Xavier achter haar aan. Jordan keek mij vragend aan maar ik haalde mijn schouders op. Er klonk een hele harde donder en ik sprong op van schrik. Ik belandde op Hurley's schoot waar ik naast zat. Hurley schrok en daardoor viel ik van zijn schoot met mijn hoofd op de tafel. Ik hoorde nog een paar geluiden maar daarna hoorde ik niks meer.

Ik deed mijn ogen open en zag dat Hurley de kamer uitliep. Ik ging rechtop zitten en er schoot een steek door mijn hoofd. Ik zag dat iemand langs mijn kamer liep dus riep maar wat. Blijkbaar was het David want hij keek vragend de hoek om. "Kun je me naar de woonkamer helpen." Zei ik. Ik probeerde op te staan maar zakte door mijn knieën. David ondersteunde mij snel en we liepen naar de woonkamer. Halve wegen was ik al langzaam zelf gaan lopen. "Heey Lor!" Zei Hurley blij. Ik grinnikte. "Ik weet niet of ik mee kan spelen morgen hoor." Zei ik. Hurley maakte een gebaar van dat het niks uitmaakte. Er kwam een flits en kort daarna een donder. Ik sprong een halve meter de lucht in en botste tegen David op die zich probeerde vast te houden aan mij. Ik kon geen evenwicht vinden dus werd op de grond getrokken door David. Ik zuchtte. En trok een deken over me heen en ging naast Hurley zitten. Xavier en Lexi waren nog steeds buiten. "Waar hebben ze het over?" Vroeg ik. Jordan haalde zijn schouders op en ik zuchtte. De deur en Xavier kwam binnen en pakte wat te drinken en liep weer naar buiten. Ik keek iedereen verbaasd aan. "Ik ben morgen wissel." Zei ik uit het niets. Hurley deed zijn hand tegen zijn voorhoofd en liet zich op de bank vallen. Ik grinnikte en liep naar buiten. "Waar hebben jullie het over?" Vroeg ik. Er kwam een donder en ik stoof naar binnen botsend tegen iedereen op. "Sorry." Zei ik bang. "
Lexi en Xavier! Waar praten jullie over!" Schreeuwde ik dit keer.

De eerste helft tegen Knight of Queen begon. Het stond al snel 1-0 voor Engeland. We richtte ons meer op verdedigen. Ik speelde wel mee want ik wou graag spelen en mijn enkel leek oké. Ik had vaak mijn Hissatsu genaamd Wink of Confusing gebruikt om te verdedigen maar ik werd er wel moe van. Het vroeg veel energie van mijn lichaam. Ik was ook nog niet helemaal goed van gister. De bal kwam weer richting mij. "Wink of Confusing!" Riep ik. De jongen was nog niet eens vlak bij me dus ik weet niet waarom ik het deed. Hij was tenminste nog wel 7 meter van mij vandaan! Ik viel op de grond en er ging een fluitje. Ik werd naar de kant geholpen en Caleb moest in mijn plaats. Ik gaf hem een high five en knipoogte. Er kwam nog een tegen doelpunt en toen was de eerste helft voorbij.

Reageer (1)

  • Moonwarrior7

    GOOO CAALEEBB!!!!!!!
    I LOVE YOU SOO MUCHHHHHH!!!!!!!!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen