Dit verhaal is geschreven met Melissa, Jette en Danique.

Bob zat op de zetel, het was al de derde avond op een rij dat de TV niet werkte. Hij verveelde zich.
“Wat zou ik deze avond eens gaan doen”, dacht hij bij zichzelf.
Misschien kon hij een rondje gaan lopen in het park. Maar daar was hij te lui voor, hij at liever een stuk taart. Daarom liep hij naar de koelkast, en haalde er een taart uit, dat nog over was van gisteren, toen hij jarig was. Bob was gisteren namelijk veertig jaar geworden en dat had hij gevierd met zijn twintig katten, vijf honden en zes ganzen. Helaas hadden de ganzen hem toen aangevallen. Waarom kon er nooit iets goed gaan in zijn leven? Gelukkig stonden die enge beesten nu te braden in een pannetje op zijn fornuis, zodat hij vanavond heerlijk ganzenvlees kon trakteren op zijn feestje voor zijn vrienden. Het zou natuurlijk wel fijn zijn als hij vrienden had, maar die heeft hij niet, dus hij zal het weer allemaal zelf moeten opeten. Niet dat hij dat erg vindt, zo wat ganzenvlees smaakt altijd. Echter overviel de eenzaamheid hem een beetje deze avond en hij besloot dat het tijd werd om daar een einde aan te maken, het werd tijd voor een leuke vriendin! En als hij die niet snel vond, dan zat er nog maar een ding op: zelfmoord. Maar daar gaat dit verhaal nu niet over. Bob besloot zijn jas te pakken en naar de dichtbijzijnde kroeg te gaan om een chickie te scoren. Hij begon met een whisky, meisjes houden wel van een man die veel kan drinken.Dat dacht hij altans. Hij had zijn beste kleren aangetrokken, een vieze, slordige spijkerbroek vol gaten met daarboven een verkleurde gele bloes. En jahoor, daar kwam de eerste vrouw al naast hem zitten. Haar haar zat in de war, en haar kleren waren gescheurd.
“Kan ik met jou mee naar huis?” vroeg ze. “Ik ben mijn huis namelijk uitgezet.”
Bob bedacht zich dat hij vergeten was zijn eigen huis op te ruimen, maar zou dat zoveel schelen voor een vrouw die er net zo slordig uitzag als hij?
“Natuurlijk.” zei hij kort. “Wil je nog iets drinken?” Vroeg hij toen.
“Nee, ik heb het koud, ik wil in een lekker warm bed gaan liggen, naast een beer van een man. Iemand zoals jij”, zei ze met een zwoele stem.
“Daar kan ik je wel mee helpen.”
Bob was blij, na 5 minuten had hij al een vrouw gevonden die perfect bij hem past. Ze gingen naar zijn huis. Voor dat ze goed en wel binnen waren, trok de vrouw al haar kleren al uit.
“Wauw, dit zie ik voor het eerst”, zei Bob verbaast.
Hij werd een beetje zenuwachtig, hij niet wist wat hij moest doen. Hij wist wel de basis van hoe seks werkte; je stopt het erin en beweegt wat, maar voor de rest?
“Dus, gaan we nu naar de slaapkamer?” vroeg Bob, die een beetje verward was.
De vrouw keek hem verbaasd aan: “Ben je gek? Ik heb heel andere plannen met jou. Je verwacht toch niet dat ik met jou seks ga hebben?”
Ze lachtte gemeen en liep naar de keuken. Daar pakte ze één van de allergrootste pannen uit het kastje die ze kon vinden. Bob rende weg, dit is best wel leuk eigenlijk, het is niet elke dag dat je achtervolgd wordt door een naakte vrouw met een braadpan. Hij rende snel de trap op, maar bleef halverwege met zijn voet in het hout van de trap steken. De vrouw kwam hem snel achterna, ze schreeuwde hysterisch en sloeg hem hard op het hoofd met de pan. Door de klap werd Bob bewusteloos.
Toen hij weer wakker werd, zat hij met zijn armen op zijn rug vastgebonden aan de tafel. En de vrouw stond voor hem met het slagersmes dat hij al zo lang kwijt was.
“Waar heb je die vandaan?” vroeg hij.
“Hij zat in je TV, jij idioot! zei ze.
Ze pakte wat keukenrol en propte het in zijn mond. Ze liep de keuken uit en kwam kort daarna terug met een zweepje.
Ze opende Bobs hemd en sloeg hard tegen zijn dikke buik. Ze lachte kwaadaardig en sloeg nog een keer.
“En nu…” fluisterde ze in zijn oor. “Eet ik je op!”
Ze pakte het slagersmes weer, en hakte op enkele centimeters van Bob’s hand. Bob gilde het uit. Weer hief ze het mes heel hoog op en net vóór dat het enorme mes Bob’s buik raakte werd hij wakker.

Reageer (5)

  • l_l3

    prachtig

    7 jaar geleden
  • Kjelaney

    Het is wel een schande dat ik nooit had gereageerd.

    7 jaar geleden
  • Kjelaney

    Blijft geniaal.

    7 jaar geleden
  • Novoselic

    Dit verdient toch echt wel een kudo.

    1 decennium geleden
  • HiIson

    Dit is geweldig, maar dat had ik al gezegd. (A)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen