Foto bij Protection 026

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (14)

  • Tomlinsbear

    Wat een schatje!

    Je verhaal is echt heel origineel en erg mooi

    7 jaar geleden
  • BlueJays

    Haha, we luisteren dus dezelfde liedjes, ik denk dat we dat ook maar op telepathie moeten afschuiven ^^
    Hmmmm, ik vind dat we even boos briefje moeten sturen naar 1D en 5sos, omdat ze jullie in België zomaar overslaan. Ik weet al wat, we moeten met onze lama-connecties als lama's de wereld overnemen maar gewoon ervoor gaan zorgen dat ze naar België toe gaan om op te treden (:
    Awww, veel beterschap! Mijn verkoudheid is gelukkig al wat minder, maar nog niet helemaal weg, maar ik ben eraan gewend dat dat bij mij altijd wat langer duurt, maar ik denk dat ik daar mee kan leven! (: Maar ik hoop echt dat jij je inmiddels of anders binnenkort snel beter voelt!
    Ik ben niet gek, ik ben gemotiveerd (cool) Haha, nee, ik vind het gewoon leuk om reacties achter te laten en ik vind dat jij ze verdient, dus dat is ook wat ik doe c:
    Haha, mij CV doorsturen? Ik denk dat dat er dan ongeveer zo uit zou zien:
    CHARLOTTE'S CV:
    Opleidingen:
    - Basisschool
    - vwo (jaren 1t/m5)
    Werkervaring:
    - twee jaar oppaservaring
    ....
    - Uhmm, ik heb ooit eens meegeholpen met een krantenwijk van een vriendin? c:

    Neem me alsjeblieft aan, ik ben helemaal geen creepy, stalkerige fan of zo c:

    Ja, dat zal vast werken :Y)
    Ik moet straks ook weer oppassen (:
    Die East Side Gallery was idd echt mooi om te zien, verder is Berlijn misschien niet de meest interessante stad om te zijn, dan vind ik Barcelona leuker. Maar het was toch wel leuk om er een keertje geweest te zijn, ik hoop dan voor jou dat je daar ook nog eens de kans voor krijgt! (:
    17-19 uur rijden, pfff... dat is echt lang! (Dan viel die 8 uur naar Berlijn nog wel mee)

    “Wanneer ik heb afgerekend met mevrouw Erwt en de missie voorbij is, komt deze superheld eraan!”

    Hehe, ik had dit hoofdstuk al een paar dagen geleden gelezen, maar ik zat het net even door te lezen en toen viel mijn oog op die zin en bedacht ik me hoe raar het zou zijn om iemand te horen zeggen als je de context waarin het geplaatst is niet kent ^^ Maar ik vind het een geweldige zin, dat heeft jouw hoofd maar weer mooi bedacht ^^
    Ik vind het verhaal echt leuk en origineel, ik vind het idee van die maskers mooi en ik ben benieuwd wat je hier nog meer mee gaat doen! (:
    Ik ga nu proberen nog even op het volgende hoofdstukje te reageren voordat ik weg moet (:

    1 decennium geleden
  • megafanx

    meen je dat nu echt? Hallo, heel moeilijk is het niet om zoiets met het internet te controleren. Ohja, dat kan wel, wow dan heb je al heel erg op voorhand je kleren. Ieper? Canterbury? Wat ik me afvraag, is waarom jullie dan niet gewoon die ondergrondse tunnel van het kanaal hebben genomen? Michael is een personage dat op het moment van schrijven in mijn hoofd opdoemde, maar mss ga ik er nog iets mee doen^^

    ja pffffffffffff ze hebben het blijkbaar nooit doorgehad doordat het maar een klein artikeltje was (weird) en de avond ervoor hadden ze gemeld dat alles in orde was... oja en de tunnel we dat ging ons elk 100 euro extra kosten :s en nog over de tunnel zaten er twee meisjes voor mij op de bus zegt die ene: "Hoe zouden ze die tunnel toch gegraven hebben?" zegt die andere: "Daarvoor was er nog geen water." WTF! I live with idiots!!!! ok als je mss nie zou weetn oe die tunnel is gekomen, ookal weet je da gewoon zo. Ma ge moe toch al een heel kieken zijn om te zeggen dat de Noordzee nog nie bestond e!!! Woehoeeee! Michael!!! Can you feeeeeeeeeeeeeeel the looooooooove can you feeeeeeeeeeeeeeel the lo-o-o-oooooooooooove!!!!!!! start writing! xx

    1 decennium geleden
  • TPayneTrain

    En natuurlijk weer een geweldige hoofdstuk heb je geschreven, ik herken mezelf hier zo in joh

    1 decennium geleden
  • TPayneTrain

    Hahah wees niet bang, ik ben vegetarier en ALS ik je zou opeten, dan zou een geweldig fantastisch verhaal niet verder worden geschreven :D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen