Foto bij Our movie night - Zayn Malik

Speciaal voor mrsDJMalik
Het spijt me verschrikkelujk dat het zo lang duurde, maar de laatste tijd heb ik echt heel weinig inspiratie.. waarschijnlijk ook te merken aan deze os.. ik heb nu nog een week vakantie en tussen het huiswerk door en alle andere dingen probeer ik echt wel te schrijven, maar sorry als het wat lang duurt..
Loustar x

Met een kleine zucht zak ik neer in de zetel.
"Anne, wat is er?" Vraagt Zayn.
"Niets, ik ben gewoon blij dat ik hier ben nu." Antwoord ik glimlachend waardoor Zayn grinnikt.
"Ready?"
"Go" zeg ik lachend en Zayn zet de eerste film op. We hadden afgesproken een filmmarathon te houden en het is Harry Potter geworden.

De film beging en met mijn hand grijp ik in de kom popcorn, die Zayn gemaakt had, en stop de popcorn in mijn mond.
"Lekker?" vraagt hij. Ik knik en kruip wat dichter tegen hem aan.
Ik snuif zijn heerlijke geur op en meteen ben ik de film helemaal vergeten. Langzaam leg ik mijn hoofd op Zayn's schouder en zo te zien vindt hij het niet zo erg.
Met een glimlach kijk ik verder naar de film, maar ik begrijp er al niet meer veel van. Plots voel ik hoe Zayn's arm over mijn schouder komt te liggen.

Al van de eerste keer dat ik Zayn zag voelde ik iets speciaal. Een gevoel dat ik voorheen nog nooit had gevoeld. En toen ik hem beter leerde kennen werd dat gevoel alleen maar heviger. Het bleek verliefdheid te zijn.

Even sluit ik mijn ogen, terwijl ik geniet van zijn aanrakingen. Zijn vingers strelen over mijn blote arm wat er voor zorgt dat het gevoel in mijn buik weer heviger wordt. Het voelt alsof ik werkelijk vlinders in mijn buik heb. De enige vraag die al een tijdje door mijn hoofd spookt is of hij ook zo veel van me houdt. Stiekem hoop ik van wel, en soms droom ik dan dat ik meedoe in een prachtig sprookje van Disney, en dan is hij mijn prins. Maar dromen, blijven dromen. Daar kan je nu eenmaal niets aandoen.
Doordat ik zover in gedachten gezonken ben, voel ik niet eens dat Zayn zijn arm weghaalt, zodat hij even wat popcorn kan nemen. Ik schrik op als er plots een hand in mijn gezichtsveld verschijnt. Ik draai mijn hoofd weg en eindig met mijn neus op nog geen twee millimeter van die van Zayn.
Ik grinnik zachtjes en laat mijn blik over zijn lippen glijden waarna ik zijn blik opvang. Zijn chocoladebruine ogen zorgen ervoor dat ik weer helemaal van de wereld ben. Langzaamaan voel ik hoe zijn warme adem over mijn lippen streelt en dan gebeurt het. De vlinders in mijn buik beginnen heviger rond te fladderen dan ooit voordien en dat allemaal door twee zachte lippen, die de mijne aanraken. Een zacht kusgeluidje vult de kamer als Zayn zijn lippen terug losmaakt.
Zijn hand streelt over mijn wang en veegt een plukje haar uit mijn gezicht.
"Ik hou van je, Anne.." fluistert hij zacht tegen mijn lippen.
"Al van toen ik je voor het eerst zag"
Mijn hart gaat als een razende tekeer en met zen glimlach kijk ik hem aan.
"Ik ook van jou" krijg ik met moeite over mijn lippen.
Zayn glimlacht lief waardoor hij er zo schattig uitziet. Hij legt zijn hand opnieuw op mijn wang en terwijl op de achtergrond de film nog aan het spelen is, drukt hij opnieuw zijn lippen op de mijne.

Reageer (2)

  • chanyeoI

    Dankjewel! Ik was het al helemaal vergeten...
    Maar het geeft niet dat het zo lang duurde, ik vind hem super!
    "Soms droom ik dan dat ik meedoe in een prachtig sprookje van Disney, en dan is hij mijn prins." Dat vond ik echt een leuk zinnetje.
    +Kudo

    1 decennium geleden
  • HarrysCurlyMofo

    Awhh...
    Snelverder!
    xoxo

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen