Foto bij Halfblood~16

Lieve allemaal,
wat een geweldig weer vandaag!
Ik ben gek op de zon.
Liefs Plath.

P.S. Reacties?'

Ik hief mijn zwaard op om zijn slag tegen te houden. Al snel waren we in een soort magische dans verwikkeld. Mijn zwaard sloeg tegen die van hem aan en met een boog vloog die uit zijn handen. Hij keek me vrolijk aan, tot ik de punt van mijn zwaard op zijn keel zette.
'Je bent er echt goed in.' glimlachte Adam.
Ik veranderde mijn zwaard weer in een armband voordat ik antwoorde.
'Ja, vind je dat ook niet gek?' vroeg ik.
'Hoe bedoel je?' vroeg Adam.
'Nou, ik kwam hier op kamp en ik had nog nooit een zwaard in mijn handen gehad. Een weekje later sta ik op jouw in te hakken alsof ik nooit iets anders gedaan heb.' antwoorde ik.
'Tja, het is vooral balen.'
'Balen?'
'Ja, voor mij. Ik heb bijna vier jaar geoefend en nog steeds versla jij me.' glimlachte Adam.
Ik begon te lachen. Al snel begon Adam ook te lachen. Ik was blij dat hij met me mee ging op Quest, misschien werd het dan niet zo'n hel.

Ik legde net de laatste hand aan mijn tekening toen ik Adam aan zag komen lopen. Het was een paar uur na onze training en ik zat tegen het Athena kamp gebouw aan, te genieten van de late middag zon.
'Heey Rose, wat doe je?' vroeg Adam.
'Ik teken.' glimlachte ik.'
Adam keek verbaast.
'Ik wist helemaal niet dat je dat kon.' glimlachte hij terug. 'Mag ik het eens zien?'
Ik knikte en liet Adam mijn tekening zien.
Hij keek er verwonderd naar.
'Ben ik dat?' vroeg hij.
Mijn wangen werden een beetje rood maar daarna knikte ik.
'Het is net echt.' zei hij nog steeds vol verwondering.
Ik keek door het kamp heen. De zon begon onder te gaan maar het was nog steeds een warme temperatuur. De rust van het kamp overspoelde me en ik voelde me eindelijk thuis.
'Hoe gaat het nu? Als meisje van Athena?' vroeg Adam.
'Het gaat wel. Annabeth ontwijkt me en ik probeer me zo goed mogelijk aan te passen.' antwoorde ik.
Ook al waren het allemaal broers en zussen van mij, de kinderen van Athena vonden me nog steeds raar. Ze snapte me niet. Het was net alsof ik van een andere planeet kwam. Maar de Quest zat er aan te komen, over een paar dagen zouden we vertrekken dus ik hoefde me er eigenlijk geen zorgen meer over te maken.
'Hoe gaan we het aanpakken?' vroeg Adam.
'Dat bespreken we morgen wel. Met Olive erbij.'

'Een flesje water?' vroeg Olive
'Ja, Check.' antwoorde ik.
'Tandenborstel?'
'Jup, check.'
'Oke dan is dat denk ik alles.' riep Olive enthousiast.
Olive was altijd enthousiast, een heel verschil met mijn pessimistische gedrag van de laatste tijd. Olive wilde eigenlijk niet op de Quest, helaas had ze niet echt een keus. Net zo min als ik want over twee dagen zouden we vertrekken.

'Oke, dus dat is het plan.' eindigde Chiron zijn elle lange verhaal.
De hele middag waren Adam, Olive, Percy, Chiron en ik bezig geweest met het ontrafelen van de voorspelling. Chiron vond een paar dingen erg raar aan het zooitje zinnen. Ten eerste, er stond geen duidelijke richting in. Adam, Olive en ik hadden geen flauw benul waar we moesten beginnen met onze Quest. Ten tweede vroegen we ons af wat de prijs zou zijn die niet betaald zou kunnen worden. De jongen in het zwart maakte het er niet echt duidelijk op en als laatste hadden we nog een veel groter probleem.
'Volgens mij hoort er nog een zin aan het einde van deze voorspelling. De voorspellingen hebben meestal zeven zinnen' merkte Percy op.
Chiron keek hem eerst geschokt aan maar al snel moest hij Percy gelijk geven. Annabeth of Rachel moesten dus iets voor ons verzwegen hebben. Waarschijnlijk was het Annabeth geweest, want Rachel herinnerde zich bijna nooit haar eigen voorspellingen.
Aan het einde van deze lange dag hadden we toch een plan bedacht. Het was niet echt een goed plan, maar nu hadden we tenminste een plek om heen te gaan. Ach, wie houd ik voor de gek. We waren verloren en eigenlijk al verdwaald voordat we goed en wel vertrokken waren. Morgen zouden we definitief vertrekken. Alsof dit nog niet genoeg was kregen we er die avond nog meer problemen bij.


3 Demigods all on fire
will be the queens greatest desire
the boy in black will rule them all
and finally she will fall
his heart will be turned to ice
and she won't be able to pay the price.

Reageer (2)

  • Vibes

    Ik heb zo het gevoel dat die jongen the boy in black is...

    1 decennium geleden
  • Lypophrenia

    Welke problemen???
    Kon de laatste paar dagen niet lezen dus heb nu ff bij gelezen:)
    Ik heb vakantie!(H)(H)(H)
    Snel verder!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen