Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • xGadiot

    - De naam van je hoofdrol(len) en eventuele andere spelers Emmely Tomlinson, Harry Styles, Louis Tomlinsom & Eleanor Calder.
    - De karaktertrekken Emmely is vrolijk, eerlijk, koppig, neemt zelf graag het heft in handen en ze neemt geen blad voor haar mond.
    - De leeftijd Emmely: 17 Harry: 20 Louis: 22 Eleanor: 21
    - Het uiterlijk Halflang, donkerbruin haar, groene ogen, 1 meter 64.
    - Omschrijving van waar jouw stukje precies over moet gaan/verhaallijn Emmely woont samen met haar broer, Louis Tomlinson, in een appartement in Londen. Er gelden strikte regels wat betreft feestjes en mensen (jongens) meenemen naar huis (die regels zijn bedacht door Louis). Emmely ziet Harry ook vaak, zonder dat Lou het weet (Louis heeft de jongens verboden met haar zusje te daten). Harry ziet Emmely wel zitten. Emmely hem ook, alleen ze wil het Harry niet zeggen, omdat ze bang is dat Louis het dan gauw te weten komt.
    Harry moedigt haar aan om een feestje te geven in het appartement in het weekend. Louis is immers toch een weekendje met Eleanor weg. Zo gezegd zo gedaan.
    Maar wat nou wanneer Louis en Eleanor eerder terugkomen dan verwacht? Wat gebeurt er als hij thuiskomt en allemaal feestende mensen ziet én als klap op de vuurpijl Emmely en Harry met elkaar ziet rotzooien in Louis' slaapkamer?
    - 16+ of niet? Mag
    - Fanfiction? Zo ja, van wie? Ja, Harry (1D)
    - Point of View Emmely & Louis

    1 decennium geleden
  • Cliffaconda

    - De naam van je hoofdrol(len) en eventuele andere spelers: Mackenzie 'Mac' Stone( hoofdrol), Samantha 'Sam' Goot (vriendin Mackenzie)
    - De karaktertrekken: Mackenzie:lief, druk, hyper, maar kort van lontje, soms is ze héél verlegen.
    Samantha: stoer, aardig, hyper, nooit verlegen, kort van lontje, melig
    - De leeftijd: 21 jaar
    - Het uiterlijk: KLIK MACKENZIE en KLIK SAMANTHA KLEDING
    - Omschrijving van waar jouw stukje precies over moet gaan/verhaallijn: Mac en Sam zijn onlangs samen gaan wonen in Californië. Ze willen een totaal nieuw leven starten, want iedereen in Ohio wist hun geheim, ze zijn namelijk tovenaars. In Californië ontmoeten ze een lief meisje genaamd Taylor, ze is erg getalenteerd en ze worden beste vriendinnen met haar. Op een dag, in huize Mac en Sam, wordt er ruzie gemaakt en spreekt Sam een spreuk uit op Mac (Spreuk: Cerebellum Erasus. Uitleg: Wist alle herinneringen/ervaringen/dingen van de personen die dierbaar zijn en van de persoon zelf), Mac vlugt weg en komt onderweg Taylor tegen. Mac herkent haar niet meer en Taylor neemt haar mee naar huis. Sam wordt ongerust en gaat naar Taylor, waar ze Mac aantreft, maar het gaat niet goed met haar: Elk uur gaat er steeds meer kennis weg en op den duur heeft ze het geheugen van een 3-jarige. Sam wil niks ondernemen, want gewone mensen mogen niks weten over het bestaan van tovenaars, maar maakt de spreuk ongedaan. Mac weet niet wat er allemaal is gebeur in de tijd dat de spreuk op haar rustte en Taylor weet nu ook van magie, maar zwijgt hierover als een blok tegen andere. EINDE !
    - 16+ of niet? Nope
    - Fanfiction? Zo ja, van wie? Taylor Swift
    - Point of View: Mackenzie

    1 decennium geleden
  • Krios

    - De naam van je hoofdrol(len) en eventuele andere spelers: Skyler, Amber , Harry en Niall
    - De karaktertrekken Skyler: hyperactief, vrolijk en opgewekt, druk, als ze haar boos maken is het heel erg
    Amber: rustig, blije meid, word niet snel boos,
    - De leeftijd
    Amber: 20, Skyler: 19 Niall: 21 Harry: 20
    - Het uiterlijk
    Skyler: lange kastanjebruine haren en azuurblauwe ogen ,1m 70
    Amber: lange blonde golvende haren (meestal in een hoge staart of in een visgraat vlecht) en groene ogen, 1m75
    - Omschrijving van waar jouw stukje precies over moet gaan/verhaallijn: Amber, Skyler, Harry en Niall zitten allemaal bij elkaar in de klas. Als ze een project per twee moeten doen (Skyler-Harry, Amber-Niall) word er niet veel gewerkt. Ze gaat naar het huis van Harry, en Amber naar het huis van Niall, en doen daar 16+ dingen. Omdat hun project niet op tijd af is, worden de vier van school gestuurd. Ze gaan op reis naar Hawaï en leven daar goed. Amber en Niall krijgen 4 kindjes: twee Tweelingen: Elise en Jane, Joachim en Jordy. Skyler en Harry krijgen 3 kindjes, een drieling: Claudia en Sunny en Moon
    - 16+ of niet? Ja
    - Fanfiction? Zo ja, van wie? : Harry Styles en Niall Horan (1D natuurlijk!!)
    - Point of View: Skyler en Amber als dat gaat.

    1 decennium geleden
  • 160917

    - De naam van je hoofdrol(len) en eventuele andere spelers
    Sylvie en Liam
    - De karaktertrekken
    Lief, beetje verlegen, koppig, af en toe snel boos
    - De leeftijd
    19
    - Het uiterlijk
    Lang bruin golvend haar, blauw/groene ogen, ongeveer 1.60m groot
    - Omschrijving van waar jouw stukje precies over moet gaan/verhaallijn
    Sylvie en Liam zijn buren en vrienden, alleen gaan ze niet zo veel met elkaar om. Zij is redelijk verlegen en dat vooral omdat ze een oogje op Liam heeft. Hij is vaker met zijn vrienden weg, dus maakt hij ook nooit echt tijd om een uitgebreid praatje met haar te hebben. Dat vind ze wel jammer, maar ze heeft het er altijd bij gelaten. Nu is er een tijd dat Sylvie zich al een tijdje down voelt, ze heeft ook het gevoel dat ze depressief wordt. Ze komt nog amper buiten en zondert zich heel vaak af van iedereen. Ze durft niet praten met niemand over hoe ze zich werkelijk voelt, ze voelt zich vooral in de steek gelaten door een paar vrienden en heeft het gevoel dat er echt niemand voor haar is, dat ze alles alleen moet doen, tegen niemand kan praten, met niemand plezier kan hebben en dat ze alleen tegenslagen heeft. Tot haar verbazing staat Liam volledig achter haar eenmaal hij hoort hoe ze zich voelt. Hij steunt haar en is opeens haar beste vriend, toch vind ze het leuk op één of andere manier, maar doet hij dit misschien met een reden? Uiteindelijk mag je er ook zelf voor kiezen of Liam ook verliefd wordt op haar of niet, al zal dat wel leuk zijn ;p
    - 16+ of niet?
    Nee
    - Fanfiction? Zo ja, van wie?
    Ja, Liam Payne
    - Point of View
    Kijk maar wat makkelijker is

    1 decennium geleden
  • Elenath

    Heey, mag ik 1 ? ;)
    De naam van je hoofdrol(len) en eventuele andere spelers : Joan Faye en Harry Styles
    - De karaktertrekken : Zij is lief, behulpzaam, beetje koppig en onzeker.
    - De leeftijd : 17
    - Het uiterlijk : lang bruin haar en donkerbruine ogen
    - Omschrijving van waar jouw stukje precies over moet gaan/verhaallijn : Harry en Joanie zijn al een tijdje samen. Als de jongens op tour zijn krijgt ze een telefoontje van managemant dat ze naar hun bureau moet komen in Londen. Wanneer ze daar aankomt eisen ze dat ze het uitmaakt met Harry omdat ze iemand 'beter' en beroemd verdienen. Als ze weigert gaan ze fakefoto's geven aan de media waarop lijkt dat ze het Harry bedriegt. Uiteindelijk maakt ze het toch uit met hem, en liegt over de echt reden waarom omdat ze het niet mag vertellen natuurlijk van management.
    Harry is kapot van de break-up, maar komt achter de waarheid. Hij is kwaad op het management en begrijpt niet hoe ze haar hebben te kunnen overhalen om het uit te maken. Daarom neemt hij het 1ste vliegtuig en verlaat de tourbus om met Joan te kunnen praten en haar terug te winnen.
    - 16+ of niet? Nee
    - Fanfiction? Zo ja, van wie? Jaaa, Harry (1D natuurlijk )
    - Point of View : Beide ? Maar maakt niet uit hoor.
    Dankje als je het wil doen. Ps love je schrijfstijl
    X

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen