Foto bij Prologue

Niall Horan POV

Ik stond voor een witte deur en belde aan. Even later werd er open gedaan door een jongen met bruine ogen en bruine haren. ''Hoi, ik ben Niall Horan. En jij bent vast Liam, of niet?''. ''Ja dat ben ik, en jij bent vast onze nieuwe kamergenoot''. Er verscheen een glimlach op Liam's gezicht en hij liet me naar binnen.
Liam sloot de deur en zei: ''Jongens dit is Niall onze nieuwe kamergenoot''. Ik keek naar de 3 andere jongens die op de bank zaten tv te kijken. Ze begroeten me 1 voor 1. De jongen rest op de bank met zwarte haren heette Zayn. Naast hem zat een jongen met bruine krullen en groenen ogen, dat was Harry. En naast Harry zat een jongen met blauwe ogen en bruine haar, dat was Louis. Van de buitenkant leken ze best wel aardig maar of dat zo van de binnenkant zou zijn is nog de vraag.
''Nou we komen 1 kamer te kort dus iemand zou moeten delen''. Zei Liam en vervolgens keek hij naar Louis, de rest keek ook trouwens naar Louis.
''Nou ja zeg! Waarom moet ik nou weer een kamer delen? Zeker omdat er op mijn kamer 2 bedden staan''. Louis zat wat te zeuren. Maar na een paar minuten gediscussieerd te hebben moest ik blijkbaar toch met Louis op een kamer. Louis stond op en maakte een gebaar dat ik hem moest volgen. Toen we bij zijn slaapkamer deur stonden deed hij de deur open en liet me binnen. ''Nou dit is dus nu onze slaapkamer. Daar mag je gaan slapen''. En Louis wees een lege bed aan. Daarna liep Louis vervolgens naar de kast en opende hem, zette zijn kleren een beetje opzij en zei: ''Hier mag je je kleren neer leggen''.
Ik knikte met me hoofd als een gebaar dat oké zei. ''Veder nog iets?''. Zei Louis. ''Nee hoor, alleen waar is de badkamer? ''Hier om het hoekje, als je het goed vindt ga ik nu weg, tv kijken''. Louis draaide zich om en liep vervolgens de kamer uit. Blijkbaar vond Louis de tv veel interessante dan mij. Maar ja, dat heb ik wel eerder mee gemaakt. Ik pakte mijn kleren en deed ze in de kast. Op het bed lagen al dekens en een kussen, daar naast zat een nachtkastje met een lamp erop. Ik griste een fotolijstje uit mijn tas en zette het op het nachtkastje. Er stond een foto op met mij en een hele goeie vriend, Louis. Toevallig dat hij ook Louis heette. Alleen zijn achternaam weet ik niet meer. Louis was echt alles voor me, maar nu is hij er niet meer. Hij heeft een vliegtuig ongeluk gehad en is nooit terug gevonden. Ik weet zeker dat hij niet meer leeft. Maar nu ik hier ben zegt iets dat hij weer wel leeft en dat hij heel dichtbij me is. Ik bekeek de foto nog is goed. Opeens kwam er iets vochtigs uit mijn ooghoek te voorschijn, ik was aan het huilen. Aan het huilen omdat ik mijn beste vriend mis. Ondertussen dacht ik ook even na, zou het misschien deze Louis zijn waar ik mijn kamer mee deel? Nee dat kan niet hij lijkt er niet op. Toen ik was uitgehuild ging ik veder met mijn spullen uit te laden. Even later werd ik geroepen, het eten was klaar. Ik ging naar de woonkamer en ging zitten aan de eettafel. Ik zat aan een tafel met 4 mensen. 4 Nieuwe kansen om vrienden te krijgen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen