Foto bij OO1

Niall Horan POV

Na het eten hielp ik Harry met de afwas. Harry en Liam waren echt aardig. Hoewel Harry af en toe wel wat chagrijnig kon zijn. Van Louis en Zayn heb ik nog niet een klik met ze. Maar ja dat zal nog wel komen denk ik. Na het afwassen liep ik naar mijn eigen kamer. Toen ik binnen kwam zat Louis op zijn bed te lezen. ''Hi, welk boek lees je?''. Vroeg ik nieuwsgierig. Ik wachtte af tot dat Louis een antwoord gaf, maar hij gaf geen antwoord waarschijnlijk zat hij diep in zijn boek. Ik liep naar de hoek van de kamer en pakte mijn gitaar. Ik ging op mijn bed zitten en speelde wat deuntjes. Na een paar minuten begon het Louis te irriteren. ''Niall, hou op met gitaar spelen. Ik ben aan het lezen!''. Snauwde Louis. Ik schrok van Louis zijn stem en legde mijn gitaar meteen terug in de hoek van de kamer. Nu zat ik me op mijn kamer te vervelen. Louis boeide het blijkbaar niet want hij zat gewoon nog veder rustig in zijn boek te lezen. Na een paar dood saaie minuten had ik besloten naar de woonkamer te gaan. In de woonkamer zaten Harry en Liam op de bank. ''Hey Niall, kom er lekker bij zitten''. Zei Harry met een vrolijke stem. Ik luisterde gehoorzaam naar Harry en ging naast Liam zitten. ''Niall wat is er je kijkt zo sip?''. Vroeg Liam met een bezorgde stem. ''Nou ik denk dat Louis me niet echt mag, en dan moet ik ook nog met hem een kamer delen''. ''Oh, Louis is echt super aardig als je hem kent. Je moet hem alleen de tijd geven''.
''Badkamer is vrij!''. Zei Zayn en kwam de woonkamer binnen. Ik stond op en liep naar de badkamer. Deed de badkamer deur op slot. Ik deed mijn kleren uit en stapte in de douche. Ik draaide de kraan open en het warme water kwam op mijn blote lijf terecht. Even lekker ontspannen. Toen ik klaar was draaide ik de kraan weer dicht en kleedde me om in me pyjama. Toen ik helemaal klaar was deed ik de deur weer open en liep ik naar mijn slaapkamer. Ik ging op mijn bed liggen en even later gingen de lichten uit. Ik kon maar steeds niet slapen, ik lag maar steeds heen en weer te draaien. Louis in tegen was al lang in slaap gevallen, hij begon zelfs al te praten in zijn slaap. Louis begon steeds harder te snurken. Ik kon nog steeds niet slapen dus stapte ik uit bed en liep naar de woonkamer. In de woonkamer liep ik naar een kast, ik deed de kast open. En ja daar zat eten. Ik was echt dol op eten, ik pakte een koekje uit een verpakking en at die rustig op. Ik zat wel een uur in de woonkamer omdat ik wist dat ik toch niet kon slapen. Maar uiteindelijk ben ik toch in slaapgevallen.
Ik droomde van een wereld waar wel iedereen me mocht. Waar iedereen aardig was, en dat er nooit oorlog was. Alleen maar vrede.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen