De personen die in het verhaal voorkomen, ontmoet je in dit kennismakingshoofdstuk :)


Trouwens, het zijn nu allemaal nog eerstejaartjes, alleen sommige zijn op de foto al wat ouder. Maar dat moet je je dan even inbeelden (:



Naam: Dominque Weasley.
Afdeling: Ravenclaw.
Favoriete vak: Geschiedenis van de Toverkunst.
Huisdier: Een pad, genaamd Ben.
Karakter: Dominque is een eerste opzicht van mensen die haar kennen erg vreemd, ze is erg uitbundig, maar meestal is ze erg stil en bemoeit ze zich niet overal mee. Als ze boos is moet iedereen, zelfs de leraren haar met rust laten. Ze is erg hyper en druk.
Uiterlijk: Dominque heeft bruin/zwart haar dat ze los langs haar schouders heeft hangen. Ze heeft rozige lippen en bruinige ogen. Wat ze bijna altijd aanheeft is haar schooluniform.
Zwerkbalfunctie: Dominque is de Seeker van Ravenclaw.
Extra: Krijgt een relatie met Teddy Lupin.





Naam: Louis Weasley.
Afdeling: Hufflepuf.
Favoriete vak: Astronomie.
Huisdier: Een sneeuwuil, die de naam Amber draagt.
Karakter: Louis is een vrolijk iemand die niet graag de regels van de school schand. Hij heeft veel over voor zijn vrienden gaat ook door het vuur voor ze. Hij wordt niet snel boos en als hij dat wel is dan kan hij soms door lint gaan. Maar meestal is hij wel aardig en zorgzaam tegen iedereen.
Uiterlijk: Louis heeft blond geverfde haren die eerst bruin waren maar nu donkerblond zijn. Hij heeft blauwe heldere ogen met grijze spikkeltjes erin.
Zwerkbalfunctie: Louis is de Keeper en Aanvoerder van het team.
Extra: Hij heeft een oogje op Jacky Potter.




Naam: Molly Weasley.
Afdeling: Hufflepuf.
Favoriete vak: Vliegles.
Huisdier: Molly heeft een oranje kat die Daisy heet.
Karakter: Molly heeft een grappig en stoer karakter. Soms is ze een beetje een bitch maar ze is een harde werkster, en laat zich niet snel afleiden door mensen die haar willen storen. Molly is erg vrolijk en levendig en laat te vaak zien dat ze aanwezig is. De leraren vinden haar erg luidruchtig wat Molly ook is, behalve in de lessen. Dan is ze ongelofelijk stil omdat ze haar werk goed wil maken en geen onvoldoende wil.
Uiterlijk: Ze heeft roodoranje haren en ze heeft blauwige ogen, ze heeft neus piercing en een piercing boven haar lip die ze nu laat dichtgroeien. Als ze haar schooluniform niet aanheeft, heeft ze meestal haar rozenkrans in haar haar, die ze gemaakt had net voordat ze de brief kreeg, dat is haar aandenken aan haar jeugd.
Zwerkbalfunctie: Molly is een reserve-Chaser, ze zit meestal op de tribune iedereen aan te moedigen maar als een Chaser niet kan wil ze graag voor diegene invallen.
Extra: x





Naam: Rose Weasley.
Afdeling: Gryffindor.
Favoriete vak: Gedaanteverwisselingen.
Huisdier: Rose heeft een steenuil genaamd Lizzy.
Karakter: Rose is een stil en afwezig meisje, ze is niet vaak aan het woord en staat meestal op de achtergrond wat ze helemaal niet erg vindt. Ze is wel een betwetertje, net zoals haar moeder vroeger, en als mensen iets fout zeggen verbetert ze hun onmiddellijk en helpt de meesten met huiswerk voor de lessen. Toch heeft ze weinig vrienden omdat ze toen ze kleiner was met Dreuzels omging, en daarom soms gepest wordt door de Slytherins. Meestal trekt Rose zich er niks van aan maar soms raakt het haar wel en zit ze ergens alleen te huilen.
Uiterlijk: Rose heeft rood/oranje haren waar een lichte slag inzit, haar groenige ogen kunnen je soms intimiderend maar ook zielig aankijken. In het eerste, tweede en derde jaar heeft Rose zomersproeten in haar gezicht, maar die verdwijnen later.
Zwerkbalfunctie: Rose is een geweldige Chaser, ze is erg goed in Zwerkbal en kan daar haar gevoelens in kwijt.
Extra: x




Naam: Teddy Lupin.
Afdeling: Gryffindor.
Favoriete vak: Teddy is dol op het vak Bezweringen.
Huisdier: Teddy heeft een donkerzwarte Noorse boskat, Snowball.
Karakter: Voor Teddy is het een leven één groot spel. Hij is altijd vrolijk, bijna nooit chagrijnig en ergert zich bijna aan niemand. Dat is moeilijk om te begrijpen, want Teddy zijn ouders zijn allebei omgekomen. Hoe weet Teddy niet maar daar wil hij ooit eens achter komen. Hij werd opgenomen bij een Dreuzelfamilie, maar hij was blij dat hij Hogwarts mocht. Zijn Dreuzelfamilie was niet erg aardig voor hem, sommige mensen zeggen dat Teddy zijn verleden lijkt op dat van de machtige tovenaar Harry Potter. Teddy heeft zijn ouders nooit gekend wat hij ontzettend jammer vindt. Toch is Teddy meestal opgewekt maar als hij aan zijn ouders denkt wordt hij meestal somber, dan wil hij graag getroost worden.
Uiterlijk: Teddy heeft donkerbruine haren die hij meestal in een kuif heeft staan. Zijn groen/grijze ogen kijken je lief en schattig aan. Vele meisjes vinden hem ontzettend schattig wat hij toch een lief compliment vindt.
Zwerkbalfunctie: Hij is geweldig in Zwerkbal en is Aanvoerder en Beater.
Extra: Teddy is stiekem op verliefd op Stephanie Potter, ookal is Stephanie op Luke Anderson.




Naam: Victoire Weasley.
Afdeling: Ravenclaw.
Favoriete vak: Verweer tegen de Zwarte Kunsten.
Huisdier: Een uil die ze Milla noemt.
Karakter: Victoire is ontzettend populair maar geen bitch. Ze helpt iedereen die hulp nodig heeft en zal vaak mensen beschermen. Ze is geliefd op Hogwarts en ook in haar afdeling en heeft daarom veel vrienden. Victoire haat het om populair te zijn maar omdat ze van haar vrienden houdt zegt ze niks. Ze is dol op leren en zit bijna altijd met haar neus in de boeken. Ze windt de jongens makkelijk om haar vinger en ze vallen daarom ook als een blok voor haar.
Uiterlijk: Victoire heeft asblond haar waar aan de onderkant een harde slag inzit. Ze heeft lichtblauwe ogen en zwarte sierlijke wimpers die soms voller of langer worden gemaakt door er wat mascara op te doen. Ze heeft een wat bleke huid en lichtrozige lippen.
Zwerkbalfunctie: Keeper.
Extra: x.




Naam: Scorpius Malfoy.
Afdeling: Slytherin.
Favoriete vak: Toverdranken.
Huisdier: Een zwarte uil, Adam.
Karakter: Op het eerste gezicht lijkt Scorpius gemeen en arrogant maar als hij je in zijn hart gesloten heeft zal je zien dat het een grappige en lieve jongen is die geniet van het leven. Sommigen beweren dat Scorpius thuishoort in Hufflepuf of Gryffindor, maar Scorpius zegt dat hij Slytherin een betere optie vindt. Vrienden van Scorpius zijn altijd arrogant en pesten Modderbloedjes, maar Scorpius steekt er dan al gauw een stokje voor. Scorpius is niet zoals zijn vader was in zijn schooltijd. Scorpius wil meestal wel zijn eer en titel behouden op Hogwarts en zijn Afdeling, en laat dan ook arrogant en woedend gedrag zien, dat hij echter speelt, want hij wil mensen niet echt pesten en hij haat Modderbloedjes ook niet.
Uiterlijk: Scorpius heeft vanaf zijn eerste jaar al zijn lichtblonde haar in een kuif dat hem ook netjes staat. Scorpius heeft lichtblauwe ogen die je de ene keer wel aardig aankijken of de andere keer zogenaamd arrogant. Hij heeft een bleke huid en zet meestal op zijn hoofd een pet, alleen in de vakanties doet hij dat.
Zwerkbalfunctie: Seeker, net zoals zijn vader vroeger was.
Extra: x.




Naam: Roxanne Weasley.
Afdeling: Gryffindor.
Favoriete vak: Verzorging van Fabeldieren.
Huisdier: Een lichtbruine uil, Sunny.
Karakter: Roxanne is bijna altijd vrolijk, ze vat alles goed op en kan ook zich goed concentreren. Het meisje trapt echter niet zoveel lol en concentreert zich liever op de regels, ze lijkt qua karakter op Hermione Granger. Roxanne is vaak serieus en kan niet altijd goed tegen grappen. Ze is goed voorbereid en is een betwetertje, dat is ze omdat Roxanne onzeker is over zichzelf.
Uiterlijk: Roxanne heeft zwarte golvende haren die ze altijd los langs haar schouders heeft hangen. Ze heeft een bruin getinte huid met bruine ogen.
Zwerkbalfunctie: Ze is 1 van de 3 Chasers.
Extra: x.




Naam: Lucy Weasley.
Afdeling: Ravenclaw.
Favoriete vak: Waarzeggerij.
Huisdier: Een witte kat, Azazel.
Karakter: Lucy is eigenlijk een beetje een nerd, bijna iedereen vindt haar niet populair, aardig of cool. Het meisje wordt daar erg verdrietig van en is daarom erg onzeker van zichzelf. Ze wordt wel gesteund door mede leerlingen maar gepest door de Slytherins. Het meisje is snel gebroken en ligt meestal in of onder haar bed uit te huilen, toch is ze blij dat ze wel wat vrienden heeft en toegelaten is tot dit vriendengroepje.
Uiterlijk: Lucy heeft licht oranje haren die ze los maar ook soms in een staart heeft gebonden. Ze heeft groenige ogen met gele spikkeltjes.
Zwerkbalfunctie: Lucy was eerst iets te onhandig voor Zwerkbal maar is toegelaten tot het team en is nu 1 van de 3 Chasers.
Extra: x.




Naam: Audrey McAllister.
Afdeling: Slytherin.
Favoriete vak: Leer der Oude Runen.
Huisdier: Een kat, Mia, die net zo vals is als Audrey zelf.
Karakter: Audrey vindt zichzelf perfect en populair, en pest ook de leerlingen die niet in Slytherin horen. Het meisje lijkt geen gevoel te hebben maar dit doet ze alleen omdat haar gevoelens zich opkroppen en Audrey daarom moeilijk met haar eigen gevoelens om kan gaan. Ze haat modderbloedjes en maakt hen dan ook het leven zuur. Audrey is trots op haar afdeling en zal altijd zich goed gedragen, voor haar doen dan.
Uiterlijk: Audrey heeft lange lichtblonde haren die ze altijd los heeft hangen, zelfs met Zwerkbal, ze heeft lichtblauwe ogen waarmee ze je altijd vals aankijkt, als ze haar schooluniform niet aanheeft draagt ze altijd de nieuwste en beste kleren van allemaal.
Zwerkbalfunctie: Chaser.
Extra: Dylan is haar broer die even oud is als haar maar in Gryffindor zit.




Naam: Dylan McAllister.
Afdeling: Gryffindor.
Favoriete vak: Voorspellend Rekenen.
Huisdier: Een sneeuwuil die hij Hedwig noemt, als eerbetoon voor Harry Potter.
Karakter: Dylan is een echte studiebol, hij is goed in bijna alle vakken en scoort hoge punten. Dylan is een gezellig en aardig iemand. Hij heeft echter een hekel aan liegen, verliezen of anders voordoen dan je bent. Dylan is eerlijk en grappig persoon, ook is hij een beetje onhandig wat vele meisjes toch schattig vinden. Hij houdt niet zoveel van aandacht en hoeft dus ook niet in het middelpunt te staan, liever op de achtergrond.
Uiterlijk: Dylan heeft bruine lieve ogen die je zowat doen smelten, hij heeft donkerbruin haar dat altijd in een kuif staat, ook bloost Dylan snel als iemand iets liefs zegt. Zijn uiterlijk laat de harten van vele meisjes sneller slaan en dat vindt hij niet altijd leuk omdat hij maar gevoelens heeft voor 1 meisje.
Zwerkbalfunctie: Beater.
Extra: Dylan is de broer van Audrey en hij is stiekem over zijn oren verliefd op Stephanie Potter, maar toch lijkt hij ook geïnteresseerd te zijn in Victoire Weasley, want hij begint Stephanie te beschouwen als een vriendin en Victoire als zijn echte vriendinnetje.




Naam: Luke Harry Anderson.
Afdeling: Gryffindor.
Favoriete vak: Kruidenkunde.
Huisdier: Hij heeft een uil, Ash en ook stiekem een zwarte-witte kater met de naam Jack.
Karakter: Luke is een gezellige en lieve jongen die je vaak vrijgezelt. Hij zal nog geen vlieg kwaad doen en boos zal hij zeker niet zijn. Hij is erg zorgzaam en mag de heksen en tovenaars in zijn omgeving graag. Hij is niet zo serieus, meer voor een lolletje dan voor een serieuze preek. Hij is een echte lieverd en zal zelfs tegen de Slytherins aardig doen. Maar als je hem pest of irriteert negeert hij je volledig, maar als je je excuses aanbied zal hij je snel vergeven. Luke heeft een hart van goud en kan het met bijna iedereen goed vinden. Hij is niet populair maar ook niet onbekend op Hogwarts. Hij doet goed zijn best voor dingen en beschermt zijn vrienden en vriendinnen ook met zijn hele hart. Luke komt veel voor gepeste leerlingen op dat daardoor problemen met zich meetrekt, maar Luke trekt zich daar echter niks van aan en is ook daarom dapper en moedig. Een echte Gryffindor.
Uiterlijk: Luke heeft blond haar dat hij altijd in een kuif heeft staan, hij heeft blauwe ogen met een vrolijke twinkeling erin, ook is Luke redelijk lang. Hij heeft een sixpack waar hij ontzettend trots op is, hij heeft een goed lichaam maar hij is niet extreem gespierd. Als Luke zijn schooloutfit niet aanheeft draagt hij vaak een Nirvana shirt met een zwarte gescheurde broek en daaronder zwarte Vans. Ook heeft Luke al vanaf zijn 11de een lippiercing.
Zwerkbalfunctie: Keeper.
Extra: Luke zijn ouders zijn goed bevriend met de Potters, waardoor Luke ook goed kan opschieten met Jacky en Stephanie.


Dit waren alle 12 leerlingen (: Eigenlijk is het een grote vriendengroep behalve Scorpius en Audrey.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen