Let op, Harry POV

Hai!! Wauw, dat is een tijd geleden dat ik geschreven heb. Ondertussen ben ik ook al weer een jaar lid op quizlet!
Maar de reden dat ik zo lang niet heb geschreven? Ik ben echt al een hele tijd uitgeput en val iedere avond om negen uur dood (figuurlijk dan) neer op bed.
En ik heb The Fault in Our Stars opnieuw gelezen. Weer moest ik huilen bij het einde. En ik heb de Divergent serie gelezen. Ik moest daar dan wel niet huilen bij het einde, maar ik vond het ook niet helemaal leuk.
Wat er verder nog met me gebeurd is? Eh, ik heb een nieuwe telefoon. Een iPhone 4S :D
En één van mijn beste vrienden heeft een one night stand gehad met mijn zus(?!). Dan wel zonder het hele 'intieme' gedeelte. Maar dan nog!!! Het was echt vreemd want zodra ik ze mijn zegen gaf, besloten ze dat ze toch niets met elkaar wilden en verbraken ze het contact.
Verder heb ik een overbelaste pols door veel schrijven en minstens twee uur per dag gitaarspelen. Dus daar moet ik mee minderen als ik niet voor altijd wil stoppen met gitaar. Wat ik dus niet wil want ik wil er mijn toekomst van maken.
Anyways...
Lots Of Love.
Ps. Ik ga dit weekend flink vooruit schrijven en heb nog maar een week school, daarna toetsweek en daarna vrij dus dan zullen er ook weer meer stukjes komen.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (1)

  • Louisgirl

    je gelooft niet hoe blij ik was met het mailtje "Nieuw hoofdstuk geschreven door NoAlone"!!
    En waah ze geeft hem een kans!!!
    Ga alsjeblieft heel snel weer verder!!!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen