Lexi Blaze

Hebben met 3-2 van England gewonnen waardoor iedereen opeens hyper op en neer begonnen te springen, maar ik niet ik was moe, vooral door dat rennen. Ik moet echt weer aan mijn conditie werken!
Een half uur later zaten we in een busje op weg naar ons deel van het eiland, Japan.
"Laurel, ben je ook zo moe?" vroeg ik aan haar terwijl ik bijna in slaap viel. "Nee" gilde ze bijna in mijn oor terwijl ze nog steeds op een neer stuiterde.
"Godsamme, hoe kunnen ze zo hyper zijn op deze tijd!" hoorde ik Jordan naast mij mompelen waardoor ik instemmend mee knikte.
"WHIEE!" hoorde ik opeens achter me toen we door een scherpe hoek gingen. "Ah, nee dat meen je niet, nu moeten we daar weer naar binnen dragen!" zeurde ik gelijk een stuk wakkerder toen ik Laurel zag slapen wat meestal gebeurt als het een drukke dag is geweest en ze daarna in een auto zit. "Vanes, kom je ook naar binnen of blijf je in het busje?" zei Jude die nog in de deur opening stond. "Ja wacht even, dan sleur ik Laurel gelijk mee" melde ik terwijl ik opstond en Laurel de auto uit trok. "He wa?" hoorde ik Laurel opeens slaapdronken mompelen toen ik haar hoofd aan het busje stootte.
"Stil maar, ga maar weer slapen" suste ik tegen Laurel, want als ze eenmaal wakker word gemaakt laat in de avond of als ze weinig heeft geslapen doet ze de raarste dingen! "Nee ik kan zelf wel naar binnen lopen" mompelde Laurel nog steeds slaapdronken en stond op en begon richting de deur te lopen. 'tot nu toe gaat het nog goed' dacht ik bij mezelf en wou ook naar binnen lopen terwijl Jude al binnen was "Boem, hihihi" hoorde ik opeens iemand giechelen en niet veel later hoorde ik twee bonken achter elkaar, Laurel lag op de grond, ze was net naast de deur tegen een muur op gelopen. "God, wat moet ik toch met jou" mompelde ik tegen Laurel ook al kon ze me niet horen. 'dan moet het maar zo' dacht ik toen ik Laurel niet opgetild kreeg en pakte haar dus bij de benen en trok haar over een klein drempeltje naar binnen, en sleurde haar via de trap omhoog, ze zou morgen vast wel hoofdpijn hebben. dacht ik waardoor ik moest grinniken en liep haar kamer in en gooide Laurel op haar bed en liep fluitend haar kamer uit richting mij kamer. en viel gelijk in slaap.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen