Foto bij 009

Kayla POV

Als het concert bijna op zijn einde loopt gaat de deur open. Ik draai me om en een jongere vrouw met blond haar staat in de deuropening. 'Hey sorry ik wist niet dat er al iemand was.' 'Maakt niks uit. Ik ben trouwens Kayla Bell.' Ik steek mijn hand uit naar de vrouw voor me. 'Gemma Styles, het zusje van.' Ik knik en neem weer plaats op de bank. Gemma volgt mijn voorbeeld. 'Hoef je niet in de zaal te zijn?' Ik schud mijn hoofd. 'Ik heb het niet zo op die gillende fans. Ik geniet liever van een muziekje op de radio dan dat ik een concert bijwoon.' 'Ben je wel fan van de jongens?' 'Ook niet. Ik ben hier voor dat gedoe van Harry. Ik wilde niet eens meedoen maar werd gedwongen toch te gaan.' Gemma naast me begint te lachen. 'Het is goed dat je toch gegaan bent. Je zit al bijna in de finale zonder fan te zijn. Zie je die rij blondjes daar?' Gemma wijst naar de televisie en ik knik. 'Alle negen zijn ze groot fan. Als ik jou hier zo zie zitten vind ik je wel wat voor Harry.' 'Uhm.. Bedankt?' 'Je hoeft niet verlegen te worden hoor. Het is al lang duidelijk dat Harry jou bedoelt. Lou zei het straks nog tegen me. Het is ook flauwekul dat andere meisjes met hem op date mogen. Ik ben even weg.' Gemma staat op waarna ze mij verbaasd achterlaat op de bank. 'Zou Harry dan echt de jongen zijn waar ik tegenaan botste toen ik naar de metro liep?

'Daar ben ik weer.' Gemma komt met een vrolijke Lou achter zich aan binnengelopen. 'Oké goed nieuws wij gaan een foto van jou maken en die aan Harry laten zien. Als hij jou herkent sturen we meteen alle andere meisjes naar huis en kunnen jullie vanavond van elkaar genieten.' Zegt Lou blij en ze pakt haar telefoon. 'We gaan wel met z'n drieën op de foto!' Roept Gemma blij waarna de dames bij me op de bank ploffen. 'Lachen.' zegt Lou blij waarna ze de foto maakt.
'Ben je niet zenuwachtig?' Vraagt Gemma als Lou weer weg is. 'Ik heb een gezonde spanning maar echt zenuwachtig ben ik niet. Ik weet nog goed dat ik vijf maanden geleden tegen een jongen met groene ogen aanbotste. Ik had haast dus heb verder niet zoveel op hem gelet. Ik weet alleen nog dat hij prachtige ogen heeft. 'Dat moet dan Harry zijn geweest!' Roept Gemma enthousiast als de deur open wordt gegooid. 'Shit daar zijn de andere meisjes. Ik zie je straks Kayla.' Gemma staat op en verlaat zo onopvallend mogelijk de ruimte waarin we ons bevinden.
'En hoe was het concert?' Ik voeg me bij de groep meisjes. 'Geweldig! Ik had oogcontact met Harry, hij leek me te herkennen.' Roept een van de meisjes waarna iedereen weer door elkaar heen begint te praten. Ze moesten eens weten wat er zomenteen gaat gebeuren als Harry mij op de foto herkent.

Ik zou vandaag eigenlijk niet schrijven en gaan shoppen maar ik ben ziek :( Dus krijgen jullie dit hoofdstuk en straks misschien ook nog een Harry POV. Kudo's maken mij weer heel snel beter (;

Reageer (2)

  • Joolieentje

    Leuk verhaal ! Snel verder! ;D

    1 decennium geleden
  • KayleeSidney

    Snel veder! Heel leuk verhaal!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen