Foto bij Op welk karakter lijkt jouw kat?

Op welke karakters lijken jullie katten?


Zandpoot:
Nikki mijn kat lijkt op Vuurster, hij is ook een mannetje en avontuurlijk. Mijn kat Taschja lijkt op Prinses alleen dan ouder.
Ik had ook een kat Igor en die leek op Wolkstaart. Hij was een Maine Coon en wit dus ook net een wolkje :)
En Boris, die op Leeuwenhart leek, een hele maar dan ook hele grote kat.

Zandkit :
Boe is mijn Poes, ze lijkt op Grijsstreep! Zij is alleen een vrouwtje. Bubbels is ook een van mijn katten, ze lijkt heel erg op Hollyleaf! Haar karakter en haar uiterlijk... Gewoon twins! 27-2-2015. Billie lijkt op geen enkele poes uit Warrior Cats, ze is een echte marbled Bengaal... Boe, haar zus, lijkt op Luidpaardster, want ze heeft ook die stippen de de kleur vacht.
Bloeme lijkt op Muisbont, vanwege haar bruine vacht. Bloeme was een Abbessijn.
Sylvester lijkt ook op Ravenpoot, hihi. Zij was niet helemaal mijn poes, maar wel veel van gehouden. Bram heeft gele ogen en is verder helemaal zwart ook heeft hij lange poten, dus Bram lijkt op Kraaiveder! En mijn Blauwe rus Muis lijkt op Blauwster.

Goudsbloem1:
Mijn vorige kat Simba leek op Vuurster. Hij was een cyperse kat met rood-oranje en wit. Helaas is hij gestorven aan blaasstenen. De kat die ik nu heb, Nelson, lijkt op Ravenpoot en Nachtster. Hij is helemaal zwart met een paar witte haartjes in zijn hals.

Vuurster:
Mijn kat Sloeber, lijkt op Ravenpoot, alleen is zijn borst spierwit en lijkt het alsof hij een baardje heeft.
mijn kat Kastar lijkt op vuurster, ook knaloranje (jammer genoeg is hij gestorven van ouderdom, in onze jaartelling werd hij 17 jaar).

Zandstorm345:
Mijn 2 poezen Harrie en Minoes zijn super lief gelukkig leven ze nog wel Minoes lijkt op lappenpels wit met zwarte vlekjes en Harrie lijkt op Zwartster zwart met wit pootjes ik heb nog veel andere katten gehad te veel om op te noemen een stuk of 13 ( ik heb geteld sinds mijn geboorte laat ik het zo zeggen).
En toevallig weet ik nog dat we vroeger een pikzwarte kat hadden 2 zelfs en 1 gevlekte die zwarte leken erg op Nachtster en die gevlekte leek erg op Vlekneus.

Nadine11:
Mijn kat leek erg op Zandstorm, want ook zij was oranje :)


WolfieBlackheart
Ik had vroeger een Zwarte kat, met blauw-groene ogen. Het was wel een vrouwtje maar ze deed me heel erg denken aan Scourge. Niet
lleen omdat ik haar altijd Snoesepoes noemde (lijkt op Poesiepoes), maar ze had ook 1 wit vlekje op haar pootje. Gelukkig deed ze geen vlieg kwaad (:

TheGirlOnFire:
Mijn kat lijkt op Loofpoel.


Zandstorm12:
Mijn kat Sammy lijkt op Ravenpoot, en mijn andere kat Tijgertje lijkt op Tijgerklauw en tijgertje (tijgerklauw) doet ook eigenlijk best wel gemeen tegen Sammy (Ravenpoot) best wel kloppend met het verhaal:) en als ik poesiepoes zeg kijken mijn katten me zoals: '' huh? zei iemand wat''


Zandstorm12:
Oja, en nog mijn oude kat miesje (=helaas dood:(. ) lijkt heel erg veel op Spikkelblad

Reageer (36)

  • Bluepower

    Mijn kat heet sil en hij lijkt op ravenpoot. Maar mijn kat is helemaal zwart. Maar hij swel lenig net als ravenpoot. En het is ook een jongen

    4 jaar geleden
  • Bluepower

    Mijn kat heet sil en hij lijkt op ravenpoot. Maar mijn kat is helemaal zwart. Maar hij swel lenig net als ravenpoot

    4 jaar geleden
  • Treurwilg

    Mijn kat lijkt op Prinses

    6 jaar geleden
  • Effy_Stonem

    Ik heb geen kat (huil)

    8 jaar geleden
  • Leaticia

    Ik weet niet op wie mijn kat lijkt.
    Mijn kat staat op m'n profielfoto btw

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen