Foto bij 012

Kayla POV

'De jongens zullen nog wel in onze kleedkamer zitten, kleedkamer twee.' Zegt Harry. In stilte lopen we naar kleedkamer twee. Geen ongemakkelijke stilte gewoon een stilte waarin we beide met onze eigen gedachtes bezig zijn. 'Hier is het.' Harry wijst naar de deur aan onze rechterkant. Zachtjes klopt hij er op, geen antwoord. Harry opent de deur en meteen worden we bedolven met confetti. Verbaasd kijk ik naar alle personen voor ons. De enige die ik van het gezelschap herken zijn Gemma en Lou. 'Zal ik je even aan iedereen voorstellen?' Ik knik waarna Harry zijn hand op mijn onderrug legt. 'We gaan van links naar rechts. 'Louis, Niall, Liam, Zayn, Gemma, Perrie, Eleanor, Sophia, Lou, Anne mijn moeder, Robin mijn stiefvader, Dan, Josh, Jon en Sandy.' Bij ieder naam knik ik en maak ik even oogcontact met de persoon die Harry bedoelt. Als Harry klaar is geef ik iedereen nog snel een hand.

Een uurtje later arriveren Harry en ik met de taxi bij mijn huis. Harry was duidelijk geweest ik mocht niet alleen met de taxi naar huis. Hij zou met de taxi meerijden tot mijn huis en dan verder gaan naar zijn eigen huis. 'Ik ben blij je gevonden te hebben Kayla, het wat echt gezellig met jou vanavond.' 'Ik ben ook ontzettend blij dat ik toch gegaan ben ik had dit nooit willen missen.' 'Zal ik je morgen komen halen? Ik ben morgen een dag vrij dan kunnen we wat leuks gaan doen?' 'Dat lijkt me echt ontzettend leuk Harry, tot morgen.' Zachtjes raken zijn lippen die van mij voordat ik de taxi verlaat.
Ik rommel even in mijn tas maar heb mijn huissleutel al vrij snel gevonden. Ik open de voordeur en loop meteen door naar mijn slaapkamer. Ik zet mijn tas op mijn bureau en zucht een keer diep. Ik had werkelijk waar nooit verwacht dat ik het meisje zou zijn dat Harry tegen was gekomen. Ik heb geen moment spijt dat ik toch naar de O2 ben gegaan. Ik heb een ontzettend lieve en leuke jongen ontmoet. Zijn moeder was trouwens ook ontzettend aardig. Ze vertelde me van alles over Harry wat hem eigenlijk alleen maar irriteerde. Ik vond het super leuk en weet nu dus ook veel meer over hem. Hij is bijvoorbeeld dol op katten en kinderen net als ik. Mijn hele leven vraag ik mijn moeder al om een kat maar altijd is het antwoord nee. Mijn moeder houdt niet van huisdieren. Vandaar dat we ook alleen maar twee goudvissen hebben, Kwik en kwak. Jasmine en ik hadden de vissen twee jaar geleden gekocht en ze zwommen nog steeds rond in hun kom. 'Het zijn jongens!' Had Jasmine door de winkel geroepen toen ze de vissen had zien poepen. De winkelier had ons even raar aangekeken maar was toen net als ons in lachen uitgebarsten.
Ik trek mijn blouseje uit waarna ik ook mijn skinny door de slaapkamer gooi. Mijn nachthemd glipt soepel over mijn lijf heen waarna ik onder de deken ga liggen. Op naar dromenland.

Wie heeft enig idee wat Harry en Kayla gaan doen!?

Reageer (6)

  • SayLien

    Snel verder! 'T is superrrr! :)

    1 decennium geleden
  • AllDayDreams

    Ze gaan 'praten'
    Dat betekend dus met hun tong in elkaars mond
    Snel verder xx

    1 decennium geleden
  • iluffood

    ZE KOPEN EEN KAT!!!!!??? Haha super geschreven!!

    1 decennium geleden
  • BiebStyless

    Ze gaan op een date ofcourse ^^
    snel verder!!
    xx

    1 decennium geleden
  • TomlinsonL

    De liefde bevrijden op een bedje met rozenblaadjes,, wauw

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen