Foto bij H2: Releasing the anger

You don't understand

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • Pkmnfan

    Hij's Nice, kinda hard maar i love it.
    Keep it up;D

    1 decennium geleden
  • endoflove

    oooee thanks i love it. ik houd sws van reacties en vooral van deze. wanneer je er echt over na hebt gedacht en bedenkt wat je zelf zou doen(Y)

    1 decennium geleden
  • xxJennyxx

    Hij slaat andere omdat hij zelf de pijn wil vergeten, hij wil zijn woede en pijn kwijt. Bedenk wel dat je sensei hier niet trots op zou zijn, je moeder evenmin. Die jongen heeft je niks gedaan waarom moet hij leiden? Jij wil dat toch ook niet? En een vier tegen een? Dat is echt laag. Als ik er bij was zou ik vragen wat je bezielde en die jongen helpen. Al zou ik mezelf daarvoor in gevaar moeten brengen, dit is gewoon niet eerlijk. Ik zou terug vechten net zou lang tot ze stoppen of ik het bewustzijn verlies. Bovendien richt die woede niks uit. Je slaat wel maar je bent er met je hoofd niet bij, met een goede sport lig je zo op de grond. Kracht is niet altijd belangrijk, maar verstand wel. Denk maar aan aikido als iemand je aanvalt ligt hij zo op de grond. Maak ik uit hoe groot of sterk hij is en hoe klein en slap je bent. Het draait om verstand en techniek.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen