Foto bij 015

Kayla POV

Daar staan we dan twee straten van de school af waar ik werk. 'Ik weet dat we elkaar pas drie dagen kennen maar ik ga je echt missen Kayla.' Ik sla mijn armen om Harry's nek en hij plaatst zijn handen in mij zij. Ik snuif zijn vertrouwde geur op waarna ik vluchtig een kus op zijn lippen druk. 'Ik ga jou ook missen Harry maar voordat je het weet zijn we weer bij elkaar.' Harry knikt en laat zijn hoofd zakken. 'Ik heb je na zoveel maanden eindelijk gevonden en nu moet ik je weer laten gaan.' 'Je hebt al die maanden zonder mij gekund dus lukt het je de komende tijd ook wel.' Harry knikt en drukt zijn lippen op die van mij. 'Ik bel je vanavond als we in Dublin zijn.' 'Ik zal erop wachten. Dag Harry.' Voor de laatste keer in een lange tijd druk ik mijn lippen op die van hem. Ik ga deze jongen oprecht ontzettend erg missen.

'Goedemorgen.' Ik stap de lerarenkamer binnen en hang mijn jas aan de kapstok. 'Goedemorgen Kayla kan ik je even spreken?' 'Natuurlijk Anna. Zullen we naar het lokaal gaan waar ik zomenteen les heb?' Anna knikt en samen lopen we naar het lokaal.
'En hoe was het? Heeft Harry zijn meisje gevonden?' Een glimlach komt meteen op mijn gezicht te staan als Anna zijn naam uitspreekt. 'Hij is geweldig. Hij is zo gewoon.' 'Je hebt Harry ontmoet?' 'Ik heb niet alleen hem maar ook zijn moeder, stiefvader, zus en de rest van de band ontmoet. Ze zijn allemaal zo aardig.' 'En het meisje wat hij zocht heb je haar ook ontmoet?' Ik knik. 'Ik ken haar al mijn hele leven. Ze is lerares Engels.' 'Niet? Was hij serieus opzoek naar jou?' Gilt Anna uit waarna ze me om de hals vliegt. 'Ja hij was opzoek naar mij en ergens diep van binnen wist ik dat eigenlijk wel.' 'Vertel je me alles in de pauze?' 'Doe ik maar nu hup mijn lokaal uit want de les begint zo.' Anna loopt met haar handen omhoog het lokaal uit wat me laat lachen. Ze is altijd zo blij voor me. Ik ben blij dat ik haar heb leren kennen.

'Goedemorgen klas ik hoop dat jullie een leuk weekend hebben gehad. We gaan vandaag wat leuks doen.' De klas begint te joelen en er verschijnt een glimlach op mijn gezicht. 'We gaan een film kijken en tussendoor moeten jullie tien vragen beantwoorden. James wil jij de blaadjes even uitdelen dan zet ik de film aan.' James knikt en ik geef hem de blaadjes.

Als de klas film aan het kijken is pak ik mijn telefoon en stuur ik Harry een smsje.

-Veel plezier in Dublin-
- Neem je een souvenir voor me mee-
- Liefs-

Niet veel later krijg ik een smsje terug.

-Ik zal kijken of ik tijd heb om iets leuks voor je te kopen.-
-Een klavertje vier neem ik in ieder geval niet mee.-
-Je geluk heb je afgelopen weekend namelijk gevonden.-
- Ik denk aan je.-
- Liefs-

Zal de liefde stand houden terwijl ze elkaar niet zien of zullen ze elkaar vergeten?

Reageer (5)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen