Foto bij A ranger/traitor 218

@glorfindel: Ik wil ook een roze pluche knuffelbeer!

Het mocht dan nog vroeg zijn, van zodra de boogschutters hoorde, dat ze de Skandiërs een lesje gingen leren, waren ze klaarwakker. Het duurde dan ook niet lang of tweehonderd opgewonden mannen hadden zich verzameld. Nowell had hen blijkbaar verteld dat Halt er ook was, want links en recht hoorde Miko de naam verschillende keren vallen.
“Miko heeft Halt meegenomen.”
“Halt die Morgarath in de val heeft gelokt? Twee keer zelf?”
“En die de prinses heeft teruggehaald uit Araluen?”
“Ja, die Halt. Er is maar één Halt.”
“Met Halt kunnen we niet verliezen tegen die vervloekte zeerovers.” En zo ging het nog even door. Miko vroeg zich af hoe ze zouden reageren als ze hoorde dat prins Arnaut er ook bij was. Zijn verdiensten voor Araluen moesten niet onderdoen voor die van Halt. Hij keek over zijn schouder. Nu iedereen zich verzameld had, kwamen Halt en Arnaut dichterbij. Halt die op Abelard reed, leek nog kleiner dan hij was naast het enorme strijdros van Arnaut. En Arnaut was zelf ook niet bepaald klein te noemen. Het was dan ook niet verwonderlijk dat de boogschutters elkaar aanstoten en op de grote krijger wezen, zich fluisterend afvragend wie dat zou zijn. Miko moest onwillekeurig grijnzen bij de gedachte aan wat komen zou.
Halt en Arnaut kwamen vlak voor de verzamelde mannen tot stilstand.
“Ik heb begrepen dat jullie op volle zee een bende Skandiërs hebben verslagen?” begon Halt. Er klonk hier en daar instemmend gemompel.
“Goed,” zei Halt op een toon die totaal niet liet blijken wat voor indrukwekkende prestatie dat eigenlijk was. “We komen hier namelijk mensen te kort met ervaring op dat vlak.” Hij liet zijn ogen over de verzamelde mannen heengaan. “Sterker nog, voor jullie hier aankwamen, waren we maar met zijn drieën, mezelf meegerekend. Verder hadden we alleen nog koning Sean van Hibernia, die er in geslaagd is levend te ontkomen uit een Skandische hinderlaag niet ver van deze plek. Gelukkig had hij wat hulp van Arnaut, die weet hoe hij met ze om moet gaan.” Miko verplaatste zijn blik van Halt naar de boogschutters om te zien hoe ze reageerden.

Reageer (5)

  • willverdrag

    VERDER alsjeblieft

    1 decennium geleden
  • Heronwhale

    en dan.... gaan ze heel hard arnouts naam schreeuwen en een heus koningsmaal bereiden die ik dan samen met arnout soldaat mag maken!!!!!!!

    1 decennium geleden
  • GLaDOS

    Verder bij gorlogs schitterende bloementuin

    1 decennium geleden
  • Glorfindel

    aye* iedereen! en dan heb ik het nog maar over zijn tweede belangrijkste knuffel! hij heeft ook een paars-roos gestreepte zebraknuffel
    snel verder!!! ik wil weten hoe de mannen reageren bij gorlog's paars-roos gestreepte zebraknuffel zekers!!!
    * jaja

    1 decennium geleden
  • katl1

    Snel verder please!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen