Na een vreselijke nacht en een rare droom is het eindelijk ochtend. Wyta rekt zich eens lekker uit terwijl haar bek wijd open gaat voor een gaap. Orcia was al wakker en stond in "de keuken".

Hoofdstuk muziek: https://www.youtube.com/watch?v=ifksAcHCj18 (Theme of the Celestials weer van Okami)

'*Geeuw* wat een nacht' zucht Wyta. 'Hihi, slechte nacht gehad? ik zie het aan je ogen!' lacht Orcia. Maar dan kijkt ze bezorgd; 'of ligt het aan m'n bedden? Zijn ze niet zacht genoeg? of juist te zacht? Is er iets mis aan???'. 'Nee nee, ik zat gewoon vol ged-*geeuw*-achten'. 'Hopelijk werkt dit... tadaa!'. Orcia zwiept met haar staart twee borden met heerlijk ruikend koraal op tafel. Samen gaan ze aan tafel zitten eten. Terwijl ze eten is het erg stil; Wyta denkt nog veel na over haar droom en Orcia vraagt zich af wat er met haar is.
Als ze klaar zijn staat Orcia op. 'Ik had je die tour nog beloofd, kom je mee?'. Wyta knikt. Wat het is weet ze niet, maar hier hoort ze ook niet thuis. Niet dat Orcia niet aardig is ofzo, maar het lijkt gewoon alsof er een andere plek is. Een speciale plek, waar zij hoort. Stil volgt Wyta Orcia.
'Goed, waar zullen we beginnen?'. Orcia denkt even na en maakt dan haar besluit. 'Ik heb een idee! volg mij maar!'. Ze pakt Wyta's poot en zwemt haar kamer uit. 'Tijd voor een HighSpeed-Rond-tour!' roept Orcia. Ze maakt snelheid om op volle kracht door het kasteel te gaan. Orcia weet gewoon dat er iets niet lekker zit bij Wyta en wil haar graag opbeuren. Ze gaan steeds verder naar het dak. 'HOUD JE GOED VAST!!!!!!!!!' schreeuwt Orcia naar Wyta. Dan steekt Orcia een vin uit waardoor een knop word ingedrukt. Het dak gaat open en de twee vliegen naar boven. Omdat het kasteel diep in de zee ligt is het erg ver tot de "bovenwater-wereld" maar door de snelheid die ze hebben gemaakt duurt het niet lang voordat ze daar zijn. Als de twee prachtig uit het water springen spreid Wyta haar vleugels. 'Sorry maar ik moet nu gaan.'. Ze vliegt weg wanneer Orcia haar toekijkt. 'maar... waarom?'.

(opnieuw lkkr kort hoofdstukje :P)

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen