Foto bij || Lost 4.

| Lou Fields. |

Social media is het eerste wat door mijn hoofd gaat. Snel ren ik met mijn laptop in mijn handen naar boven. Ik plof neer op bed en klap mijn laptop weer open. Ik klik google chrome weer aan en open mijn twitterpagina. Zoekend kijk ik een beetje rond en uiteindelijk typ ik maar Liam Payne in, in het zoekbalkje. Binnen enkele seconden zie ik duizenden twitteraccounts over 'One Direction' maar ook veel voor Liam. Al snel heb ik ook zijn profiel gevonden.
Ik open zijn pagina, @Real_Liam_Payne en zie dat hij toch al ongeveer 2 miljoen volgers heeft. Natuurlijk. Zodra hij iets tweet krijgt hij meteen duizenden reacties. Er is geen enkele mogelijkheid om daar uit te springen.
Ik klik om een nieuw tabblad te openen en ga naar youtube. Zodra ik One Direction intyp is de eerste video die ik zie een liedje, What Makes You Beautiful. Ik klik het nummer aan en al snel komt het nummer me bekend voor. Dit nummer heb ik al vaker op de radio gehoord.
Terwijl ik het liedje op laat staan open ik weer een nieuw tabblad en typ ik weer google in. Maar in plaats van dat ik nu op het internet zelf zoek, ga ik opzoek naar zijn afbeeldingen zodat ik weet welk beeld ik me erbij kan bedenken. Verschillende afbeeldingen laden en ik denk dat iedereen wel kan zeggen dat hij er geweldig uitziet!

What Makes You Beautiful is ondertussen afgelopen en daardoor zorg ik ervoor dat het opnieuw afspeelt, dit keer zodat ik het filmpje erbij zie.
Op het strand zie je Liam en zijn vrienden lopen en plots valt één ding me op. Zodra ze inzoomen op Liam zie ik dat hij hetzelfde soort armbandje draagt als mij. Heel onduidelijk maar toch nog net leesbaar zie je mijn naam in het midden van het armbandje staan. Nu is het dus zeker de echte Liam maar er is geen enkele manier om met hem in contact te komen.
Ik sta op en zoek naar mijn telefoon en bel meteen Beau op. Nadat de telefoon pas één keer is overgegaan neemt ze al op.
"Beau godver! Je moet me helpen! Hoe in vredesnaam kom ik in contact met iemand die wereldberoemd is? Jezus je moet me echt helpen!." Ik zucht even en haal gefrustreerd een hand door mijn haar. "Blijkbaar draaide heel mijn jeugd om hem. Beau alsjeblieft meid je moet me helpen!" Ratel ik aan een stuk door.
"Woah, slow down meid! Over wie heb je het?" Ik bijt even op mijn lip en ga op mijn bed liggen. "Ja gaat niet, ik ben veel te druk nu en kan echt niets bedenken. Ik heb je er wel eens over horen praten denk ik, ken je One Direction?" Vraag ik me snel af. Ik bedoel, ik ken ze niet maar dat kan ook weer aan mij liggen.
"Eh, hallo?! Lou wie kent ze nou niet!" Als Beau nu bij me was geweest had ze me sowieso aangekeken alsof ik de raarste persoon op aarde ben. Eigenlijk weet ik dat ze nu ook gewoon zo kijkt maar gelukkig kan ik het nu zelf niet zien.
"Het gaat over Liam Payne. Blijkbaar heb ik een tijdje naast hem gewoond toen ik klein was en gingen we altijd samen spelen. We hebben zelfs matchende armbandjes! Beau alsjeblieft, kom me helpen?" Ik zit bijna smekend op mijn knieën maar zo ver ga ik nog net niet.
"Wow had je me dit niet even eerder kunnen vertellen Lou? Je bent gewoon bevriend geweest met de Liam Payne!" Schreeuwt ze nog net niet. "Maar ik kom er nu meteen aan!" Zegt ze nog en dan hangt ze op.
Ik gooi mijn mobiel aan de kant en pak mijn laptop weer. Hoe in vredesnaam kon ik nou niet weten wie Liam was en hoe kom ik bij hem in de buurt of met hem in contact? Ik moet hem echt spreken.


--

Sorry geen Liam pov guys! :c Dat is omdat we vooruit hebben geschreven haha [':
Maar wow! Thanks voor al jullie reacties en kudo's! En welkom nieuwe abo's (:
We love you!

Reageer (5)

  • HarrysWife

    niceee

    1 decennium geleden
  • Creator

    Idd! @MeHeartZiam

    Ik vind dit echt een geweldig verhaal :$:Y)

    1 decennium geleden
  • Cliffayne

    Misschien kan ze een foto tweeten van haar armbandje? :p

    1 decennium geleden
  • 1DbeterdanJB

    awww

    1 decennium geleden
  • Tahani

    Dit doet me denken aan een hoofdstuk uit mijn Harry Styles-verhaal. HAAHAHHA. x'D
    Erg leuk! ^^

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen