Foto bij Our evening - Louis Tomlinson (16+)

speciaal voor Crazybaby

Mijn ogen vallen bijna dicht, maar ik voel hoe ik langzaam van zijn schouder glijd. Opeens voel ik twee vingers in mijn zij. Ik spring recht als Louis me daar begint te kietelen, iets waar ik niet tegen kan en dat weet hij maar al te goed.
"Je lag weer bijna in slaap" zegt hij lachend. Ik grinnik en ga terug zitten.
"Ik vind die film gewoon niet zo.. Interessant" zeg ik.
"Had dat dan gezegd.." Antwoordt hij en meteen drukt hij de film weg.
"Nieuwe film?"
Ik zucht stilletjes. We hebben al een hele avond films gekeken. Dit zou dan zesde film van de avond zijn.
Ik haal mijn schouders op.
"Niet dus" zegt Louis lachend.
Ik glimlach en leg mijn hoofd terug op zijn schouder. Hij kan het niet laten en opnieuw begint hij me te kietelen. Ik spring op en loop naar de keuken. Louis zit me op de hielen en wanneer ik mezelf heb vastgezet tussen het aanrecht en de muur begint Louis te lachen. Hij komt naar me toe en begint me te kietelen. Ik begin hevig te spartelen en tranen rollen over mijn wangen van het lachen.
"Sto- stop" krijg ik er hakkelend uit. Louis stopt en even kan ik op adem komen.
Als ik ben bekomen zet ik me af tegen de muur en klim over het aanrecht en ren terug naar de living.
"Kaoutar!" Roept Louis verbaasd waardoor ik hard moet lachen. Hij haalt me in en zijn beide armen slaagt hij rond mijn middel. Hij tilt me op waarna hij zelf in de zetel gaat zitten. Hij zet me neer op zijn schoot en ik draai me om met mijn gezicht naar hem toe. Ik leg mijn handen in zijn zij en kietel hem, maar hij beweegt geen millimeter.
"Niet eerlijk" mompel ik.
"Waarom?"
"Omdat jij wel tegen kietelen kan" zeg ik. Louis glimlacht waardoor zijn fijne lippen mijn aandacht trekken. Ik buig naar voor en druk mijn lippen op de zijne. Hij zoent me terug wanneer ik mijn vingers in zijn haar klem. Ik sluit mijn ogen, genietend van de kus.
Meteen open ik mijn ogen en haal mijn lippen weg als ik iets tegen mijn kont voel prikken. Ik kijk recht in Louis' blauwe ogen en langzaam kleuren zijn wangen rood.
"Je maakt me opgewonden" fluistert hij in mijn oor. Ik grinnik en leg mijn handen op zijn borstaks. Ik buig opnieuw naar voor en zoen hem opnieuw.
Hij antwoord mijn zoen en tilt me op van zijn schoot. Hij legt me op mijn rug neer in de zetel terwijl zijn lippen zich in mijn nek bevinden. Langzaam voel ik zijn handen onder mijn shirt gaan tot aan mijn bh. Dan gaat hij naar achter om het slotje los te maken.
Hij doet mijn shirt uit en mijn bh valt van mijn lichaam.
"Kaoutar, je bent zó mooi..!" Zegt hij met zen blik die meer dan genoeg zegt. Hij gaat naar mijn buik en deukt er een hele lijn zoentjes op, tot net boven mijn broek. Ik duw hem terug omhoog en trek zijn shirt over zijn hoofd.
"Nu staan we gelijk" zeg ik lachend. Louis duwt me weer zacht achteruit. Hij plant zijn lippen in mijn nek en begint mijn huid te bewerken met zijn tong en tanden. Een zachte kreun verlaat mijn mond. Voor ik het besef heeft hij mijn broek uitgekregen en lig ik enkel nog in mijn slipje. Louis' zachte vingers strijken over mijn huid terwijl hij naar beneden zakt. Hij kijkt me van onder zijn wimpers aan en ik knik als teken dat hij verder mag gaan.
Hij haakt zijn vinger achter het stofje dat rond mijn heupen hangt en trekt het naar beneden. Zijn warme adem tegen mijn huid laat me huiveren. Ik sluit genietend mijn ogen als ik zijn zachte vingers in me voel glijden.
"Mh, Lou" kreun ik zacht wanneer hij zijn vingers begint te bewegen. Een bom vlinders ontploft in mijn buik en ik bijt op mijn onderlip om niet te gaan schreeuwen van genot. Al mijn spieren spannen zich aan en plots is alles weg. Ik tril even en dan merk ik pas dat Louis' vingers weg zijn en dat hij zelf zijn broek aan het los doen is. Ik kruip omhoog en leg mijn hand op zijn boxer, die al serieus gespannen staat. Ik grijns naar hem als een zachte zucht zijn mond verlaat.
"Kaoutar.."
Ik ga met mijn hand naar de rekker van zijn boxer en trek hem naar beneden. Louis' ogen vallen dicht als ik mijn hand rond zijn kleine vriend wikkel. Ik begin zachtjes met mijn hand te bewegen, maar veel heeft Louis zo te zien niet nodig want met een grom duwt hij me weer naar achter.
"Ik wil je, nu!" Fluistert hij grommend in mijn oor. Ondeugend kijk ik hem aan, maar spreid dan toch mijn benen voor hem. Hij drukt zijn eikel tegen mijn opening en glijdt zachtjes naar binnen. Mijn mond zakt open en Louis buigt voorover om me te zoenen. Een ongelooflijk gevoel schiet door mijn onderbuik als hij stilletjes begint te bewegen. Zijn voorhoofd hangt tegen het mijne en zijn adem blaast hij op mijn lippen. Hij begint steeds sneller en sneller te stoten en ook steeds dieper. Mijn hard geworden tepels schuren tegen zijn warme borstkas en een luide kreun verlaat mijn mond. Het was al een tijdje geleden en ik denk dat we er beiden nood aan hadden.
"Ka.." Verder geraakt Louis niet doordat ik hem opnieuw zoen.

Een hoog gilletje verlaat mijn mond als ik hem zo diep in me voel glijden en hij stil blijft zitten. Diep in me komt hij klaar terwijl hij mijn naam kreunt. Hij komt uit me en plaatst zijn lippen rond mijn tepel waardoor het gevoel in mijn buik als maar erger wordt. Mijn ademhaling is gejaagd en ik voel hoe alle spieren in mijn lichaam zich aanspannen wanneer hij mijn andere tepel tussen zijn vingers neemt.
"Lou.. Louis..!"
Ik voel mijn hoogtepunt en meteen ontspannen mijn spieren zich terug.

Louis draait ons om waardoor ik uitgeput neerval op zijn warme borstkas.

"Je was geweldig.." Fluistert hij wanneer hij met mijn haar speelt. Ik glimlach een geef een zoen op zijn nog steeds gloeiende huid.

Reageer (1)

  • HarrysCurlyMofo

    Thanks babe,
    echt goed geschreven!(flower)
    xoxo

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen