Foto bij OO3

Zayn POV

Ik stond voor de spiegel in de badkamer mijn haar te doen. Opeens ging de deur open en daar stond Niall. Niall schrok en zei 'sorry' en deed de deur dicht. ''Nee, Niall wacht. Je mag er wel in ik ben bijna klaar''. Zei ik nog snel. Ik keek naar de deur en het ging weer open. Niall stapte naar binnen. Pakt zijn tandenborstel en ging tandenpoetsen. Ik stond nu voor het eerst alleen naast Niall. Ik had nog nooit echt een gesprek met Niall hegad terwijl de andere jongens miljoenen hebben gehad. Waarom ben ik toch zo verlegen bij anderen? Dacht ik bij mezelf. Ik stond nu 3 minuten naast Niall en had nog niets gezegd. Ik wou wel iets zeggen maar ik wist niet wat. Even later wist ik er toch iets uit te brengen. ''Enne...... Hoe vindt je het hier?'' ''Hoe ik het hier vindt? Ik vind het wel leuk, maar ik mis thuis ook wel''. Antwoordde Niall. Ik knikte met mijn hoofd en liep richting de deur. Ik had de deurklink vast en toen zei Niall: ''Zayn je hoeft niet verlegen te zijn, ik bijt heus niet hoor''. Er verscheen een grote lach op Niall's gezicht en hij praatte veder, ondertussen kleedde hij zich ook om. Hij had wel wat spierballen en een kleine sixpack, een mooi lijf dacht ik bij mezelf. ''Zayn? Zayn? Luister je wel wat ik zeg?'' ''Sorry ik was even ergens anders bij me gedachten.
''Ik zei dus dat je me ook kan vertrouwen. Ik heb nog nooit een geheim van iemand oor verteld! En dat zweer ik''. Ik moest even lachen om Niall's gezichtsuitdrukking en blijkbaar had Niall dat gemerkt. ''Ja ik trek altijd rare gezichten''. En hij trok weer een raar gezicht. Ik kon maar niet stoppen met lachen, zo grappig was het. ''Nou fijn om dat te weten, Niall''. Zei ik onder het lachen door. Ik draaide me om en sloot de deur. Ik liep naar de woonkamer en liep richting de keuken. ''Wat viel er daar zo te lachen?''. Vroeg Harry. Ik begon weer te lachen ''Nou Niall trok hele rare gezichten, en dat was echt super grappig!'' ''Dat wil ik wel eens zien!'' Schreeuwde Harry en hij stond op en liep naar de badkamer en trok de deur met een ruk open. ''Harry!!!! Ik sta hier om te kleden!'' Hoorde ik Niall schreeuwen. In de verte hoorde ik een kleine 'oeps'. Harry kwam weer terug en zei dat er niks was gebeurd. Even later zaten we allemaal in de woonkamer aan tafel te ontbijten.

16:12
Ik liep in de gang op weg naar mijn kamer. Ik liep voorbij Niall's en Louis kamer en hoorde daar iemand gitaar spelen. Ik bleef daar even staan en luisterde, het was super gespeeld. Toen die gene klaar was klopte ik op de deur en kwam naar binnen. ''Oh hoi Niall, dat was echt super gespeeld. Schrijf je zelf?'' ''Dankje en nee ik schrijf niet zelf, dat lukt mij geen meter''. Niall en ik begonnen allebei te lachen. Na wat geklets te hebben vroeg Niall opeens over Louis. ''Weetje ik weet niet veel over Louis en aangezien ik met hem een kamer moet delen is dat toch wel handig? Dus.... heb je misschien wat informatie over Louis?'' Vroeg hij nieuwsgierig. ''Nou. Louis is grappig heet veel humor. Ik houdt van strepen. Speelt graag piano en schrijft liedjes... He wat is dat?''. Ik was gestopt met praten en pakte een fotolijstje van Niall's nachtkastje. Ik had het nog niet eens bekeken en Niall rukte het uit mijn hand. ''Dat is niks''. Zei Niall en hij zette het terug op het nachtkasje. ''Jewel dat is wel iets''. Zei ik en pakte het fotolijstje weer en bekeek het deze keer wel. ''Dat is een foto van jou en.... en Louis?'' Ik keek Niall verbaasd aan ''Kennen jullie elkaar?'' ''Nou blijkbaar wel''. Antwoordde Niall.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen