Foto bij 017

Kayla POV

'Dag Harry.' 'Dag Kayla.' Ik druk het gesprek met Harry weg en leg mijn telefoon aan de lader. Ik zou het Jasmine nu ook wel kunnen vertellen dan vraag ik haar en mama tijdens het eten of ze over twee weken mee willen naar Harry. Ik sta op en slof naar de slaapkamer die naast die van mij ligt. 'Jasmine?' Ik klop op de deur. 'Ja?' Ik maak de deur open en stap de slaapkamer binnen. 'Ik moet je wat vertellen?' Jasmine knikt en gebaart dat ik naast haar op bed kan komen zitten. 'Gaat het over Harry?' Ik knik en begin mijn verhaal. 'Ik ben het meisje waar Harry naar opzoek was. Ergens wist ik het ook wel want ik wist dat ik tegen een jongen met groene ogen aangebotst ben die dag. Harry en ik hebben het weekend met elkaar doorgebracht en vannacht heb ik daar geslapen. De tour gaat natuurlijk gewoon verder en hij zit nu dan ook in Dublin.' 'O mijn god Kayla wat leuk voor je!' Roept Jasmine en ze vliegt me om de hals. 'Hoe is hij?' 'Hij is een heel nuchter persoon. Hij zegt wat hij denkt en zorgt ontzettend goed voor me.' 'Hebben jullie dan ook een relatie nu?' Ik schud mijn hoofd. 'Nee dat niet we willen elkaar eerst beter leren kennen voordat we de volgende stap zetten. 'Maar hij is op tour hoe kun je hem dan beter leren kennen?' 'We skypen, bellen en smsen.' 'Smsen?' 'Ja hij heeft wel wifi in het hotel dus we gebruiken ook vaak whatsapp maar vandaag hebben we toevallig gesmst.' 'Hoelang is hij op tour?' 'Drie maanden.' 'Dus jullie kunnen drie maanden lang niet zoenen?' 'Jasmine!' Roep ik uit waarna we beide beginnen te lachen. 'Maar jullie hebben wel al gezoend?' Ik knik en voel dat mijn wangen beginnen te gloeien. 'Is hij goed?' 'Nee hij kan echt niet zoenen hij is een kwijlend wasmachine.' 'Ah gadverdamme dat meen je niet?' Ik probeer met een serieus gezicht te knikken maar dat mislukt als ik begin te lachen. 'Nee hij is eigenlijk de beste die ik ooit gehad heb.' 'Beter dan die jongen op vakantie een aantal jaar geleden?' 'Ja en ik wist niet dat het nog beter kon.'
'Jasmine, Kayla we gaan eten.' Ik spring van het bed op en maak een sprintje naar de keuken. 'Hmm wat ruikt het lekker. Wat eten we?' 'Ik heb roti gemaakt.' Mijn moeder legt een onderzetter op de eettafel waarna ze de pan roti erop zet. Jasmine is intussen ook aangeschoven. Een voor een scheppen we ons bord vol waarna we beginnen te eten. 'Ik heb een vraagje.' Begin ik en Jasmine en mijn moeder kijken mij aandachtig aan. 'Over twee weken ben ik een lang weekend vrij en ga ik naar Harry. Hij vroeg of jullie zin hadden om mee te gaan.' Jasmine begint meteen enthousiast te knikken. 'Natuurlijk willen wij mee, het is one direchtion mijn favoriete band.' Gilt ze. 'We kunnen wel mee gaan ja, leuk zelfs. Maar Jasmine als je daar gaat fangirlen dan kun je op je hotelkamer blijven.' Jasmine knikt braaf waarna we allemaal verder gaan met eten.


Lees even de spoilerxx

HET IS TIJD VOOR EEN Q&A! Dump al je vragen hier beneden en alle personages en ik zullen de vragen beantwoorden. Heb je een vraag voor Gemma stel deze. Een vraag voor Harry stel deze. Een vraag voor Kayla stel deze!

Reageer (3)

  • TomlinsonL

    Aan Harry: denk je dat je een relatie krijgt met kayla?

    Aan Kayla: denk je dat je een relatie krijgt met Harry?

    Aan Jasmine: wat ga je doen als je de 1D boys ziet?

    Aan Lou: mijn zusje is twee, mag ze vriendinnetjes worden met Lux?

    Aan jou:
    Wie is je favo personage in het verhaal?
    Op wie lijk jij qua karakter in het verhaal?
    Je schrijft echt super!!

    1 decennium geleden
  • Sitara

    Jasmine ben je niet jaloers op je zus?? Ook niet een klein beetje....

    1 decennium geleden
  • CaptivatedNarry

    Voor Gemma: Heb je zin in de WWA Tour? x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen