Foto bij Figure 4

Nadieh Smith-Jones


Ik glimlachte nog even fijn naar Christie, terwijl de jongen met de kuif me over het touw heen hielp en ik achter me keek waar Anne was, die inmiddels ook al over het touw was gestapt. We liepen met de twee mee naar het groepje, waar meerdere ons voorstelden.
'Oh, we didn't even introduce ourselves! I'm Alex and this loser here is Carl.'
'I'm surprised your name isn't freckles.' zei ik ad rem en grijnsde naar hem, waarna hij zijn ogen rolde.
'I'm Anne, and this is Nadieh.' zei Anne toen, waarna ik naar ze lachte. Ik zag dat Alex hevig een tegenargument probeerde te bedenken, maar helaas werkte zijn brein niet mee.
'I\m Kieran.' zei een andere jongen toen en kwam naar voren met nog drie anderen, die achter elkaar hun naam opnoemden. Okay, als ik het goed had waren het Aaron, Jack en Theo. Nu maar hopen dat ik onthield welke bij wie hoorde. Het ging allemaal zo snel.
'Okay, let's go inside guys!' riep een jongen die volgens mij Aaron heette, en het groepje kwam in beweging en zonder ook maar te zeuren of te mokken werden we door de bewakers binnengelaten. Okay, wat was er met hen?! Anne deed er ook al zo raar over in de Costa. Ik had geen idee. Het waren gewoon "gewone" jongens toch? Ze zullen wel veel geld hebben, of zo. Dat bleek wel toen we bij een aparte ruimte aankwamen met dikke banken en waar de champagne al klaar stond.
'Have a seat!' zei Carl en gebaarde naar de banken, waar sommigen al op neer waren geploft. Ik ging wat onwennig naast Anne zitten en zag hoe Carl naast mij kwam zitten aan het einde van de bank en Alex tegenover ons. De andere vier zaten in de ronding.
'So, who wants champagne?!' vroeg Kieran toen, die al met de fles in z'n handen stond. Die had er zin in.
'Not me.' zei ik toen en schudde mijn hoofd. Meteen kreeg ik commentaar van Alex.
'Come on! You've agreed to have a drink with us at least! It's just champagne for all that matters!'
'What if I don't drink?!' ging ik ertegenin en keek hem met opgetrokken wenkbrauwen aan.
'We still have a deal.'
'Mate, if she doesn't want to drink she doesn't have to.' kwam er naast mij en dankbaar keek ik naar Carl.
'So you're on their side now?!' vroeg Alex toen met grote ogen.
'Oh god, here we go again.' zuchtte Theo en hield ze een glas voor.
'Time out, guys, time out! Champagne time!' Ik beet op mijn lip en pakte toen toch maar een glas.
'Fine, I'll have a drink if you two don't fight anymore.' besloot ik. Carl fronste nog even.
'You really don't have to if you don't want to.'
'It's fine.' glimlachte ik naar hem en hield mijn glas voor de fles waar Theo champagne inschonk. Ik klinkte mijn glas even tegen die van Anne aan en nam een slok. Gadverdamme. Ik snapte niet hoe mensen dit voor hun plezier konden drinken. Ik besloot het maar achterover te gooien en zette het glas weer neer. Anne keek me half lachend met opgetrokken wenkbrauwen aan, Carl ook, terwijl Alex met een grijns op zijn gezicht naar me keek.
'Don't lie ever again about the fact that you don't drink, bloody hell, that's professional!' Hij pakte de fles en wilde al meer inschenken.
'No, no, no-'
'Whoops!' En mijn glas zat weer vol. Dit ging nog wat worden.

Reageer (1)

  • PrimRue

    Ohyeaaaah je hebt een nieuwe storie and me likeyy!! :D
    Ik ben zo lang niet op quizlet geweest dat ik was vergeten hoeveel ik van je stories hield haha, snel verduuuurr(flower)

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen