Foto bij || Lost 5.

| Liam Payne. |

"Goed, wat gaan we nu doen?" Vraagt Zayn die zuchtend op de bank ploft.
We hebben weer eens een weekje vrij en het is wel fijn hoor maar we hebben niet veel te doen.. Vandaag hebben we besloten om maar wat rond te hangen in het appartement van Louis en Harry.
Ik plof ook neer op de bank en haal mijn schouders op. "We kunnen een twitcam doen en dan twenty questions spelen?" Stel ik voor.
"Twenty wat?" Vraagt Louis verward als hij de woonkamer komt ingelopen met een dienblad waar vijf glazen cola op staan.
"Twenty questions." Herhaalt Harry mij. "En dat is?" Ik rol zuchtend met mijn ogen als Niall dat vraagt. "De fans stellen vragen en wij beantwoorden er twintig. Snap je?" Hij knikt en lacht even. Ik schud grinnikend mijn hoofd en kijk Harry aan. "Zullen we jouw laptop pakken?" Hij knikt en staat glimlachend op waarna hij weg loopt.

Zo zitten we een paar minuten later met zijn vijven achter de laptop vragen te beantwoorden. We hebben er nu al een paar gehad, ik gok zo'n tien vragen.
"Goed, next question." Grijns ik en ik kijk even op het scherm. "Oh deze vraag! Want dit wil ik ook wel eens weten!" Roept Niall vrolijk uit terwijl hij op het scherm wijst. Ik neem een slokje van mijn cola en lees de vraag even.
"@Harryisacupcake vraagt; Liam wat is dat voor een armbandje dat je om hebt? Bijna iedereen vraagt zich dit af! I love you!" Leest Niall voor. De jongens beginnen wat te joelen en kijken me grijnzend aan. Ik grinnik zacht en bijt op mijn lip.
"Als eerste, wij houden ook van jou!" Glimlach ik. "Ja ja, geef nu maar antwoordt op haar vraag Li!" Ik kijk Louis met opgetrokken wenkbrauwen aan. "Volgens mij is er hier iemand nieuwsgierig."

Dan begin ik toch maar met het vertellen van mijn verhaal. "Dit armbandje, wat oorspronkelijk een ketting was, is een vriendschapsarmbandje. Toen ik nog heel jong was had ik er een aan mijn beste vriendinnetje gegeven met mijn naam erop en ik heb eentje met haar naam, Lou, erop." Ik kijk even naar het armbandje en glimlach. Ik ben benieuwd of zijn hem ook nog steeds heeft.
"We speelden altijd buiten totdat ze moest verhuizen. Sindsdien heb ik eigenlijk nooit meer contact met haar gehad maar ben ik toch altijd deze armband blijven dragen. Ik hoop dat zij hem ook nog steeds draagt.." Zeg ik dan. Iedereen kijkt me een beetje verbaasd aan, want niemand wist hiervan. Harry is echter de eerste die antwoord.
"We moeten haar gaan vinden!" Roept hij uit. "Ja, we starten een zoektocht naar Lou!" Zegt Zayn dan. "Nee jongens, dat lijkt me eigenlijk niet zo'n slim plan. Wat als ze me niet meer kent?" Ik zucht zacht en bijt op mijn lip.
"Dan leren jullie elkaar maar kennen. Heb je iets van informatie?" Vraagt Harry. "Eh.." Ik bijt denkend op mijn lip. "Niet echt, maar ik kan zo wel even rondzoeken? Overigens directioners, we houden van jullie maar moeten nu echt gaan!" Zeg ik en dan sluit ik de twitcam af.

"Oke waar beginnen we?" Vraagt Niall. "Met de informatie die ik nog weet? Misschien kunnen we vanuit daar wel verder zoeken." Stel ik voor terwijl ik de jongens een voor een aan kijk.
"Wat weet je dan allemaal nog?" Begint Harry. "Haar naam is Lou Fields en ze moet nu ook ongeveer 18 jaar zijn. Ze was verhuisd met haar moeder naar Londen. Haar vader woonde al in Londen in verband met zijn werk en toen hadden ze dus een groter huis gekocht voor hun drieën. Ze had prachtig bruin haar en hele mooie ogen. Verder kan ik me eigenlijk niet zo veel meer herinneren dus ik hoop dat dit genoeg is." Is mijn antwoord.
Als ik op de laptop facebook open en Lou Fields in typ komen er natuurlijk honderden resultaten van verschillende Lou's maar ik weet natuurlijk nooit welke de goede is. Ik zet de laptop weer weg en zucht diep, dit gaat nog een hele klus worden.


--

Hi there! Sorry dat we jullie zo lang hebben laten wachten! We zijn beide erg druk bezig met school, dus de hoofdstukjes zijn wat later dan normaal.
Maar wow, we hadden gedacht dat we wel abo's zouden verliezen omdat we zo'n 2 weken niks hebben geactiveerd maar er zijn er gewoon bij gekomen! That's amazing! (:

Reageer (6)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen