Foto bij The orphan girl hoofdstuk 8

ik heb morgen om 18:30 examen notenleer en hoorn! *slik*
wish my luck!

Thorin klopte op de deur ondanks dat er een deurbel was. Meteen stopte het vrolijke gezang en een tijdje later opende Gandalf de deur.
“Gandalf, Je zei dat het gemakkelijk te vinden was. Als ik haar niet was tegengekomen, liep ik hier nog te verdwalen,” Zei Thorin Terwijl hij naar Helena gebaarde. Zij zelf stond er maar wat verloren bij. Ze had samen met Thorin haar paard en zijn pony in de stal bij de herberg gebracht om daarna verder hierheen te lopen. Het meisje had geen flauw idee hoeveel mensen, of beter gezegt, dwergen er zouden zijn Dus het was logisch dat ze daar maar wat verbaast stond te staren naar al die dwergen die naar haar keken.
“Bilbo mag ik je voorstellen aan de leider van ons gezelschap, Thorin Oakenschield en Helena, een elf,” zei Gandalf.
“Dus zo ziet een elf eruit!” Flapte Bilbo uit. Geschrokken sloeg hij zijn hand voor zijn mond en kleurde rood. Helena zelf merkte dat ze naar zijn extreem grote voeten aan het staren was en blozend keek ze weg. Ze hoorde gegrinnik uit twee dwergenmonden. Toen ze Hen aankeek zag ze twee jonge dwergen, één met bruin haar en een ander met blond, die heel veel moeite deden om hun lach te verbergen. Daardoor begon Helena nog meer te blozen. Na een waarschuwende blik van Thorin verdween de lach van de twee hun gezicht. Het was duidelijk dat zij opkeken naar Thorin. Bilbo nodigde de twee wat onhandig uit aan tafel.
“sorry dat er nog zo weinig is,” zei hij terwijl hij een schaal brood voorschotelde. Helena had een korte blik geworpen op de voorraadkamer en hoopte vurig dat ze nooit een dwerg op bezoek zou krijgen.
“Het is niks. ik heb niet zo veel nodig,” antwoordde ze beleefd terwijl Thorin iets soortgelijks bromde. De dwergen begonnen te praten over hun missie uit alles wat er gezegd werd begreep ze dat de dwergen op missie gingen om Erebor terug te veroveren. Ze begon wat in te dommelen.
“Dat is waarom we een inbreker nodig hebben!” Helena werd wakker uit haar mijmeringen en lette weer op. Ze had het gevoel dat dit belangrijk was.
“Ja en een goeie ook! een expert,” zei bilbo.
“en ben jij dat?,” vroeg een dwerg met een gigantisch grote rode baard aan Bilbo.
“Ben ik wat?,” Vroeg Bilbo totaal verrast.
“Ja hij zegt dat hij een expert is!,” riep een witharige dwerg met een rare toeter aan zijn oor. Helena zuchte en merkte dat een paar andere dwergen hetzelfde deden.

Reageer (4)

  • Shellfish

    Hahah, snel verder

    9 jaar geleden
  • Kauwgomjunky

    super snel verder Xx

    1 decennium geleden
  • Allysae

    KILIIII IS MINEEE
    GRRR
    hahahahahah ik hoop voor der dat ze het overleefd tussen al die mannen

    1 decennium geleden
  • Faelain

    Helena had een korte blik geworpen op de voorraadkamer en hoopte vurig dat ze nooit een dwerg op bezoek zou krijgen.


    Hahaha dit was exact wat ik dacht toe ik AUJ zag :D
    Snel verder!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen