Foto bij Prologue

Dag lieve mensen!!

Nou goede, de eerste hoofdstukjes zijn natuurlijk even voor het inkomen, zoals altijd. En zoals gewoonlijk zit daar nog niet heel veel actie in. Maar dat kom nog wel.
Ik hoop dat jullie het wat vinden, en ik zie graag wat reacties of course haha xD (en een kudo zou ook niet vervelend zijn xD )

Thanks anywaysss!!


Ik leg het nog even uit verder. Mijn verhaal is nog een mysterie. Ik heb nog geen idee waar ik naartoe wil en er zullen daarom ook best wel wat mind-fucks in voorkomen denk ik. Het begint gewoon met een normaal meisje die na een heftige gebeurtenis in contact komt met The Avengers.
Waar dit allemaal naar toegaat? Geen idee. Of alles vriendschappelijk blijft tussen alle superhelden/schurken en haar? Misschien. Misschien ontstaat er liefde. Geen idee nog. Ik begin er gewoon aan. En hoop dat jullie blijven vast kleven xD

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • Beingmyselfx

    Ik ben gek op paarden dus dit was erg leuk om te lezen ^^

    9 jaar geleden
  • Dillinger

    Dat laatste stuk doet me denken aan The Flash (wat van DC comics is :Y) )

    9 jaar geleden
  • WhiteTiger

    zalig hoofdstukje, ik hou ervan als er in verhalen zulk soort tekst verschijnt dat houd het levendiger. snel verder lezen :Y)

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen