Foto bij ~Eight~

Sephora Dawn Tomlinson

Ik heb toch maar besloten om vandaag weer te gaan werken. Heb ik ten minste een beetje afleiding en om steeds alleen zielig thuis te gaan zitten, daar word het ook allemaal niet beter op.
Ik loop naar de keuken en zet het koffie apparaat aan. Ik geef Laika haar brokken en kijk op mijn mobiel of er nog spannende dingen zijn gebeurd. Ik zie op Facebook dat Harry steeds meer vrouwelijke vrienden heeft gekregen en ik voel een steek van jaloezie. Ook op twitter en instagram krijgt hij veel vrouwelijke aandacht. Ik besluit er geen aandacht meer aan te besteden en ik kleed me snel om.

Als ik op mijn werk aankom voel ik de ogen op me branden en ik voel de bui al hangen.
''Sephora, mijn kantoor alsjeblieft'' tjonge, hij zegt het nog vriendelijk. Als hij mensen wilt spreken in zijn kantoor, is het meestal heel goed of heel slecht.
Met lood in mijn schoenen slof ik achter hem aan.
In zijn kantoor ga ik op de stoel zitten terwijl hij achter zijn bureau gaat zitten.
''Sephora, hoe gaat het met je''?
''gaat wel''
''Voel je je beter dan gister''?
''Ja, maar ik w,-''
''Wat gister zag je er ook niet bepaalt ziek uit'' onderbreekt hij mijn zin. Hoe weet hij dat?
''Sorry''?
''Savannah heeft je gister met een vriendin in het café gezien. Ze zei dat je er niet ziek uit zag''? Die snitchbitch weer...
''Heeft u het zelf gezien? Ik zit liever niet de hele dag alleen thuis ziek te zijn. Die buitenlucht had me goed gedaan waardoor ik nu op het werk kan zijn''.
''Dat maakt niet uit. Als het nog een keer gebeurd, gaat het consequenties hebben'' waarschuwt hij me. Ik knik en sta op.
''Controleer dan eerst graag de bronnen'' zeg ik voordat ik de deur achter me sluit.

''Waarvoor moest je nou komen''? Jamie komt naast me zitten en ontvouwd zijn lunch.
''Savannah heeft doorgespeeld aan meneer dat ik met een vriendin in een café zat terwijl ik me ziek had gemeld, omdat ik niet depressief thuis wou zitten''.
''Je kent haar, ze kan beter een roddelkrant beginnen dan in een 5 sterren restaurant werken''. Hij neemt een hap van zijn brood.
''Ze moet gewoon stoppen met The Dailey News uit te hangen'' zeg ik geïrriteerd en Savannah komt de kantine binnen.
''Willen jullie stoppen met over me te roddelen''? vraagt ze te lief, dat het gewoon nep klinkt. Ze zet haar glimlach op terwijl haar ogen haat uitstralen.
''Moet je horen wie het zegt. Als je de volgende keer weer bespied, zorg dan dat je anoniem blijft. Zo voorkom je dat je nog eens plastische chirurgie nodig zal hebben'' bijt ik haar toe en neem een slok van mijn koffie.

Reageer (1)

  • Manonxxx

    Haha,

    In your face, bitch.

    Xx.

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen