Wat moest Wyta doen? Een beetje krachten trainen was ze zat geworden. Verveeld rond dwalen zat haar ook niet. Een beetje ijsberen, zwiepen met haar staart en vleugels en kleine dieren doden was het enige dat haar bezig hield.
Ondertussen bleven de donkerblauwe ogen Wyta aanstaren, overal naar waar ze ging.

Muziek tip: https://www.youtube.com/watch?v=ZOQJZRm9fyw (Agata forest uit Okami, Agata forest heeft een heilige plek want daar heb ik Waka het eerst ontmoet! luister met eerbied!!! neej joh, glapje)

'Wat moet ik doen, WAT MOet ik doen, WAT MOET IK DOEN?!'. Ijsberent loopt Wyta heen en weer. Ze trekt het gewoon niet, ze is al tien keer het hele woud door gevlogen en geen enkele wolf tegen gekomen! Zelfs zoekt ze s'nachts omdat ze dan toch amper kan slapen. Wyta wil het bijna uitbrullen- 'rustig blijven... rustig... calm down...'. 'Panikeren heeft geen zin. Denk aan een mooi geluid... een fluit... een harp... stromend water... zacht briesje...'. Wyta weet zich te kalmeren. 'nu even alles op een rijtje' zegt ze.
'-ik hoor niet in deze "wereld"
-ik heb rare dromen over een wit-donker blauwe wolf
-ik moet die wolf vinden
-ik ben verdwaald'.
Wyta vliegt naar een hoge tak in een boom. Door het prachtige gezicht van de natuur wordt ze nog rustiger. Fluit speelt in haar kop (luister dit door de muziek heen voor het geluid dat in Wyta's kop zit te horen: https://www.youtube.com/watch?v=Hq0B5FUsGiU zet wel de andere wat zachter). Wyta sluit haar ogen en fantaseert over een wereld met alleen wolven zoals zij. Het komt haar bekend voor.
Wyta dommelt weer weg in een derde droom, maar deze is anders...

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen