Foto bij No better 4.4

Hoi! Sneller dan verwacht waarschijnlijk, maar een nieuw hoofdstuk voor jullie! Hoop dat jullie het 'leuk' vinden, gehgeh :Y)
Heb hiervoor wel meegeholpen en zo maar zal nu ook zelf meer posten, ook al is mijn school nogal druk... Enjoy your chapter c:

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • Chyna2001

    Ruzie tussen beste vrienden... Dat zou ik niet wille meemake...

    9 jaar geleden
  • LilsEvans

    Awh, niemand zou moeten kiezen tussen zijn beste vriend en de persoon waar hij verliefd op is :c Kom op Sirius. Neem een voorbeeld aan mij. Ik heb vorig jaar mijn verjaardag niet voor vrienden gevierd, omdat de vriend van mijn beste vriendin opeens zijn verjaardag op mijn verjaardag vierde en ik haar niet wilde dwingen te kiezen, ook al zou ze dan naar mijn verjaardag zijn gekomen, gezien het mijn verjaardag was. Het is vervelend, maar zoiets heb je gewoon over voor je beste vriendin c;

    Leuk stukje! Snel verder, want het wordt tijd dat Lily en Sirius elkaar gaan waarderen ^^

    9 jaar geleden
  • X_justme

    Omg en nu?? Snel veder!! (H)

    9 jaar geleden
  • Chantilly

    Awh.. Jezus, op dit moment voel ik me net Sirius.. Leuk joh, als je beste vriendin een vriendje krijgt, maar niet heus..

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen