Foto bij 03. "De Zwarte"

Toen Syto op jacht ging zag hij iets vreselijks aan de horizon. Nu gaat hij op pad om het te verkennen.

Het was een langere reis dan Syto had verwacht maar eindelijk was hij nog maar tien stappen verwijdert van het geval. Wat Syto zag was een rijk. Een zwart rijk, gevuld met haat, verwoesting en duisternis. Syto voelde de dodelijke kracht om zich heen. Aangezien er dikke muren om heen stonden kon Syto er niets van zien, maar voelde het alleen maar. Dus spreidde hij zijn vleugels en besloot om het rijk van boven te bekijken. Hij zag dingen dat hem pijn deed in het hart: martel machines, geheugen verwijderaars, levensgevaarlijke mijnen, duizenden messen, speren, zwaarden, pistolen, en andere strijd wapens, en nog veel meer vreselijke dingen. Eigenlijk was het het omgekeerde van HWWR Maar toen kwam het ergste: De eerste zwarte wolf verscheen. En niet zomaar een. Het had vel rode ogen en zat onder de schrammen en bloed, net nagels en tanden scherper dan diamant.
Syto kon het niet langer meer volhouden. Zijn kracht werd weggezogen door die duistere vloek die op dat rijk lag. Zo snel als hij kon vloog hij terug naar de drie zussen. Syto wist dat het verstandig zou zijn om een oogje op dat zwarte rijk te houden.
Toen Syto naar de zussen vloog merkte hij opeens wat aan het stuk tussen de twee rijken; het was helemaal grauw geworden. Alles wat Syto gezien had onthield hij erg goed en gaf het door aan Wyta. Wyta vond het verstandiger dat haar zusjes het nog niet wisten want anders zouden zij helemaal flippen had ze gezegd. Voor nu moesten ze eerst maar goed door werken om het rijk goed te maken.

-Witte wolven en Zwarte wolven gezocht! als je ons wilt joinen, stuur me een mail!-

Reageer (2)

  • Spike666

    Ik ben geen slechte wolf :'(

    9 jaar geleden
  • Cypher

    Het plaatje sturen lukt niet n.n, ik zal je in pb een perfecte beschrijving geven van mijn wolf, hopenlijk kan jij dezelfde wolf maken XD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen