Foto bij 04. Basis klaar / De watersteen

Poeh, het duurde misschien wat lang, maar de basis is eindelijk zo goed als af! Steeds meer wolven wonen al in het rijk en heeft het naar zijn zin. Maar dit betekend ook dat Het Zwarte Wolven Rijk (HZWR) groeit. Oppassen dus!

Met een grote glimlach kijken Wyta, Dyana, Psyana, Syto, de vader van het prinsessen trio (wit met blauw en grijs) en de moeder van het trio (wit met rood) naar hun rijk. Hier en daar moet er nog wat verandert worden maar dat komt nog wel. Nu is het tijd voor een gezamenlijke "rond-run". Alle wolven worden op geroepen naar het kasteel in Rainbow-Crystal. Dan rennen alle wolven achter het zussen trio Wyta, Dyana en Psyana aan. De beste manier om elkaar te leren kennen vindt het trio.
In alle rijken wonen nu al wolven, op een na; Dark-cloud. Waarschijnlijk wil niemand daar wonen omdat daar het donkerste plekje van HWWR zit. Wyta heeft hier een idee voor; als er Zwarte wolven zijn, die bij De Witte willen horen, dan kunnen ze daar heen. Daar zouden ze rustig aan kunnen wennen aan het "Witte wolven leven".
Wyta besluit eens bij Mount-Rock te gaan kijken. Daar ziet ze Wazzy (Zwart en bruin) en Wizzy (Bruin, wit en zwart) als twee gekken graven. 'Warom zijn jullie je poten aan het vies maken? Ligt er iets onder ofzo?' vraag Wyta. Wazzy en Wizzy antwoorden: 'JA! we zagen een soort van blauwkleurige steen ofzo!'. De tweeling liet Wyta kijken. Wyta keek goed en begon op volle kracht te graven (digging minigame-time!!! :P). Nadat ze een diep gat had gegraven kwam ze naar boven met een blauwe reuze steen. De drie keken goed naar de steen.
Opeens brokkelde er een stukje van de steen af, in de grote en vorm van het ruitje op Wyta's kop. Het was prachtig geslepen en had de zelfde kleur als Wyta's prachtige vacht. Nadat Wyta, Wazzy en Wizzy gekegen hadden naar het afgebrokkelde stukje, was de rest van de steen verdwenen.
Wazzy en Wizzy verduisterde wat met elkaar en maakten een besluit. 'Ahum, laten we zeggen dat deze steen een geschenk is voor Wyta van de natuur.'. Wizzy pakte de steen en legde die in Wyta's poot. 'Zorg er goed voor en verlies hem niet!' zij hij daarna.
Toen Wyta weer naar haar kasteel liep, kwam ze er pas achter dat er een touwtje aan de steen hing. Ze deed de steen om als een ketting en liep haar kasteel binnen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen