Foto bij 05. hmmmm... Interesting...

Nu we onze vesting klaar hebben kunnen we eindelijk wat lol hebben! hadden we al, maar goed. Let's go on a adventure! Maar wat is nou eigenlijk dat begroeide gebouwtje daar?

Wyta en Syto hebben samen besloten om de "onbewoonde" plekken eens te gaan verkennen. Zo kunnen ze ook een kaart gaan maken want dat in natuurlijk wel handig. nu zijn ze op weg naar de verste uithoek van hun rijk.
Aangekomen ergens in een hoek van HWWR zien de twee een begroeid gebouwtje. Ze vragen zich af wat er binnen zou zitten en zoeken naar een deur. Nadat ze een deur hebben gevonden en naar binnen kijken zien ze twee spierwitte wolven met lange snorren staan. Ze hebben beiden lange laboratoriumjassen aan. Wyta en Syto kijken rond; allemaal apparaten en machines.
Dan merkt een witte wolf ze op: 'Oh, mijn majesteitelijke prinses Wyta! Alstublieft kom snel binnen! Het spijt me zeer dat ik u niet eerder had op gemerkt!'. Wyta loopt naar binnen gevolgd door Syto. Ze kijken nog eens rond, eigenlijk lijkt het veel groter van binnen dan van buiten! Het staat er ook vol met laboratoriumspullen. De twee professoren zijn ondertussen weer druk aan het werk gegaan.
'Neem me niet kwalijk, maar wat onderzoeken jullie eigenlijk als ik vragen mag?' vraagt Wyta na een lange stilte. 'Oh ja sorry! Soms zijn we zo verstrooit dat we niet eens vertellen wat we hier doen!' zegt de andere professor. 'Laat ik ons even voor stellen. Ik ben pof, en mijn broer heet Rof. Mijn broer is misschien erg goed in het opmerken van dingen, maar daarna gaat hij zo weer aan zijn werk! gelukkig ben ik er dan om de gasten op te vangen!'. Dan stoot Rof Pof aan, en wijst naar Wyta en Syto die met duizenden vraagtekens boven hun koppen aan het kijken zijn naar een groot scherm. 'Uuuhh, ja. Daar staat op wat we van plan zijn. Het schijnt te zijn dat er andere "werelden" bestaan en die zouden wij graag willen openen tot deze wereld. Zo kunnen wij reizen tussen de "werelden" en er meer achter komen hoe deze "wereld" is ontstaan.'. 'Maar helaas zijn we nog niet erg ver, plus dat we nog een "proefkonijn" nodig hebben om onze machine uit te proberen.' reageert Rof.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen