Foto bij 09. Terug bij elkaar!

Na de bewaker zijn preek begreep Wyta veel meer over HZWR. Dit moest ze goed onthouden. Maar eerst maar eens weg komen uit deze kerker...

zet dit liedje aan als je het teken krijg

'Ik heb wel een idee... maar het wordt er las-'. BOEM!! PAF!!!! PETS!!!! Wyta en de bewaker draaien zich met een ruk om. Dyana staat in op de trap naar beneden en rent naar Wyta's cel. 'Wyta! WYTA!!! Wat ben ik blij om je weer te zien!!! Nu even volhouden ik heb die sloten zo open!'. Wyta had meteen door dat het Dyana was ondanks ze nog helemaal zwart was. Dyana bijtte en rukte met alle macht aan de sloten om haar zus los te maken. Uiteindelijk lukte het slot van de deur. Met tranen in haar ogen sprong Dyana in Wyta's poten. 'Ik laat je nooit meer los! Ik zal altijd bij je blijven! Ik was zo bezorgd!! *snik snotter*'.
Het was zo ontroerend dat zelf de bewaker een traantje weg pinkte. Snel liep hij naar Wyta en Dyana toe en maakte de kettingen om Wyta los. Wyta schudde zich uit en bedankte de bewaker. 'Zeg bewaker? Jij wilde toch ook graag in HWWR wonen?'. 'JA! En zeg maar Dark-Orange hoor!' antwoordde de bewaker. 'Als je wil, mag je mee. Onze vader heeft vast nog een plekje vrij!'. Dark-Orange knikte hevig en kwam met een plan: 'Ik heb een idee hoe we kunnen ontsnappen! Ik doe jullie beide in de losse boeien en zeg dat ik jullie buiten het rijk moet doden. Zodra we ver genoeg zijn maak ik jullie los en renen we zo snel mogelijk naar HWWR.'. Wyta en Dyana vonden het een goed plan en deden mee. Toen Wyta werd vast geboden zag ze pas Dark-Orange's echte kleuren: grijs met zwart en oranje. Dark-Orange had ook vleugels maar deze waren meer vleermuis-achtig.
Met z'n drieën liepen ze uit het rijk. Gelukkig ging alles goed en konden ze veilig terug naar HWWR.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen