Foto bij OO5

* Dit is echt een super slecht stukje.....

Harry POV

Louis was zo als gewoonlijk weer boos. Hij stond op en fluisterde tegen mij dat ik met hem mee moest naar zijn slaapkamer. Ik stond ook op en we liepen we naar zijn slaapkamer. Toen ik de deur sloot gaf ik Louis een big Styles hug. Dat had hij echt nodig. Niemand was zo boos op Louis geworden als Liam.
Na mijn big Styles hug liepen we naar zijn bed. Louis ging liggen en ik ging naast hem zitten. Ik aaide over zijn hoofdje. ''Je hebt lekker zacht haar''. Zei ik en ik bukte en gaf hem een klein kusje op zijn kruin. Ik keek de kamer rond. Louis kant was erg rommelig. En die van Niall was erg netjes. Behalve.......
Naast zijn bed op de grond lag er een gebroken fotolijstje. Ik stond op en liep er naar toe. ''Waarom ligt hier een gebroken fotolijstje?''. Vroeg ik tegen Louis. Louis draaide zich om ''Geen idee waarschijnlijk heeft Niall die laten vallen omdat hij een stuk ongeluk is''. Antwoordde Louis en hij draaide weer om met zijn gezicht naar de muur. ''Hij is geen stuk ongeluk''. Louis zei niks en ik onderzocht het fotolijstje. Er zaten overal stukken glas en stukken papier. Hier had duidelijk een foto ingezeten. Ik pakte de kleine papieren stukjes en deed ze bij elkaar net als een soort van puzzel. Toen ik klaar was zeg je een foto met 2 jongens erop. De linkse jongen herkende heel erg goed, dat was namelijk Louis. Ik dacht bij mezelf wat doet Niall met een Louis foto? Of is deze foto van Louis? ''Louis, is dat fotolijstje van jouw?'' ''Nee''. Antwoordde Louis. Mhhh dan was het toch van Niall. Ik keek veder naar de foto. De rechtse jongen was..... Niall? Omg dacht ik. Dan was dat die ene Niall van vroeger.

Reageer (1)

  • AnoukIrwin

    Geweldig!!!!!
    Snel verder!!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen