Foto bij the orphan girl hoofdstuk 11

ik wou graag weten hoe jullie op dit hoofdstukje zouden reageren dus heb ik gezondigd tegenover mijn voornemen om vanaf nu maar één keer in de week te schrijven. ik hou dus van reacties *hint hint*

Helena gooide een klets water in het gezicht van de dichtstbijzijnde dwerg, Kili. Hij schrok wakker en hief zijn hand met daarin een dolk omhoog.
“Nooit geweten dat een elfenmeisje zo afschrikwekkend was dat je met een dolk onder je kussen moet slapen.” Zei Helena grijnzend. Kili gromde iets onverstaanbaars en Helena hoefde niet te weten wat hij zei.
“In plaats van te mopperen kan je mij beter helpen want als jullie allemaal met een dolk slapen, wil ik Dwalin, Gloin en die andere sterke dwergen daar liever niet wakker maken”
“Oké oké doe jij mijn broer? De vorige keer dat ik hem wakker maakte kreeg ik een pak slaag,” Antwoordde Kili. Helena deed heel veel moeite om het niet uit te proesten.
“Dat is niet grappig! Ik heb nog altijd een blauwe plek!” Kili stroopte zijn mouw op en liet een volmaakt ronde knalblauwe plek. Nu kon Helena zich niet meer in houden. Zachtjes gniffelend liep ze naar Fili en gooide ook op hem een klets water.
Met zijn ogen nog dicht zei Fili:“ Wil je weer een pak slaag Kili?”
“Wees er maar zeker van dat hij daar genoeg van heeft! Hij heeft zo zijn redenen om mij te vragen om jouw wakker te maken,” Antwoordde Helena die het nu echt moeilijk had om niet in lachen uit te barsten. Terwijl Fili probeerde recht te raken en geïrriteerd naar zijn lachende broer keek, Liep Helena al naar de volgende dwergen.

De volgende klets water was voor Bofur. Verschrikt sprong hij meteen recht. Met zijn fluit hoog opgeheven alsof hij iemand elk moment kon vermoorden met dat stuk hout. Verbaast keek Helena naar Bofur. Toen zag ze een groot wapen naast de plaats waar zijn fluit lag.
“Weet jij dat jij een fluit vast hebt?,” Zei ze aarzelend.
“Daarmee dat hij zo weinig woog!,” Zei Bofur iets luider dan Thorin zou gewild hebben.
“sst! Bilbo slaapt nog!”
“Moet ik je een mot geven!” Dwalin had een klets water gekregen van Kili en de jonge dwerg verstopte zich achter Fili. Maar Fili voelde er niks voor om tussen hen in te staan en verstopte zich achter Helena. Het meisje had genoeg van al dit idioot gedoe en gaf Fili en Kili, die ondertussen ook al achter haar wegdook, allebei een pak slaag.
“Stil zijn! Torin’s orders,” siste ze door haar tanden. Dwalin kwam dichterbij en Helena gaf ook hem een mot. Dwalin deed zijn mond open om haar luidruchtig van repliek te dienen maar toen hij de dodelijke blik in haar ogen zag, veranderde hij van gedachten. Hij voelde zich wel vernederd om daar een klein meisje, een elf nogwel, vernederd en op zijn plaats gezet te worden. Nu alle dwergen wakker waren moesten ze alleen nog wachten tot Thorin terug kwam.

Reageer (2)

  • _Dracarys_

    Whaha xD
    Helena is geniaal

    9 jaar geleden
  • Faelain

    Het meisje had genoeg van al dit idioot gedoe en gaf Fili en Kili, die ondertussen ook al achter haar wegdook, allebei een pak slaag.

    Hahahahahaha kleine Helena die Kili en Fili meppen geeft :')

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen