Foto bij Lieve 11.

Het heeft een beetje langer geduu maar hier is het volgende deel

Hoe bedoel je dat nu weer vroeg Lieve. Femke zetten haar handen in haar zij. Je dacht er ook al niet bij na dat je zwanger werd als je seks had. Lieve keek dennis aan. Hallo zo iets zeg je niet tegen je moeder zei dennis toen hij zag dat Lieve tranen in haar ogen kreeg. Femke snoof, dat zal nooit mijn moeder zijn. Ik wil geen hoer als moeder riep ze uit. Lieve slikte, Dennis ik denk dat het beter is als we gaan zei ze toen. Dennis knikt en stond op. Femke kwam achter hun aan gelopen. Je weet gewoon dat ik gelijk heb he SLET die je bent riep ze. Dennis sloeg een arm om Lieve heen. Dennis deed de deur van de auto voor haar open. Lieve draaide zich om en keek Femke aan. Ik weet dat dit moeilijk voor je is, maar als je me wilt bellen, hier is mijn nummer en ze gaf Femke een briefje daarna stapte ze in en reden ze weg.
Dennis keek naar Lieve, het over viel haar natuurlijk lieve. Wat zou je zelf wel niet doen als opeens een onbekende vrouw tegen je komt zeggen dat het je moeder is. Lieve zuchte, maar ook de manier dat ze het hoorde. Dennis trok zijn schouders op. Ze zal je wel bellen als ze bij gedraaid is zei hij. Of niet zuchte lieve. Ze reden zwijgend verder na huis, Lieve was in gedachten verzonken. Dennis tikte haar aan toen ze bij oma bolle waren. Gaat het wel vroeg hij toen. Ziet het er na uit dat het gaat snouwde ze. Zie ik mijn kind na 19 jaar einelijk weer en dan doet ze zo. Dennis stapte uit en deed de deur aan de kant van Lieve ook open.
Ze belden aan Merel deed open. Mama dat duurde, we hebben al gegeten zei ze. Lieve gaf Merel een knuffel. Ja het was een beetje uit gelopen zei ze. Waar is Iris vroeg ze. Merel wees naar achter, in de woonkamer tv aan het kijken. Lieve en Dennis liepen ook naar binnen. Oma Bolle zat een boek te lezen. aaah daar zijn jullie eindelijk zei ze meteen. Lieve glimlachte tegen haar. Hebben de kinderen zich goed gedragen vroeg ze. Oma knikte geen last van gehad. Nou dan gaan we maar he zei Lieve tegen haar kinderen. Merel en Iris gaven hun oma allebij een knuffel en liepen mee naar de auto. Wil je meteen naar huis of blijven jullie vannacht bij mij slapen vroeg Dennis aan Lieve. Lieve keek naar de achter bank. Bij Dennis slapen riepen ze allebij. Lieve lachte en zei Je hoord het he. Dennis knikte en reed naar zijn huis.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen