Foto bij Bottled Notes || Eighteen

Hiiiii iedereen (:
Ik wilde nog even een stukje activeren voordat ik op vakantie ga, morgen. (Ik ga weer naar Oostenrijk! Daar ben ik al een paar keer geweest, maar het blijft leuk (: ) Ik ben twee tot drie weken weg, dus daarna kunnen jullie weer nieuwe hoofdstukjes gaan verwachten.
Verder heb ik (zoals jullie waarschijnlijk gezien hebben) mijn username weer even terug veranderd naar BlueJays. (Ik denk eigenlijk dat de meeste van jullie wel niet zo heel erg raar op zullen hebben gekeken van die naam in hun inbox, want ik krijg eigenlijk nog steeds het meeste van mensen te horen dat ze me onder die naam kennen, dus nu is die weer even terug (: )
Ik hoop dat jullie dit stukje een beetje leuk vinden! Persoonlijk vind ik de "herinnering" uit dit hoofdstuk de leukste die ik tot nu toe in dit verhaal geschreven heb, omdat deze denk ik het vrolijkst is tot nu toe. Ik vind het heel belangrijk dat er in dit verhaal een afwisseling is van hoofdstukken met een sombere ondertoon en hoofdstukken die vrolijker zijn. Sfeer en emotie vind ik namelijk twee van de belangrijkste dingen in dit verhaal.
Eigenlijk wil ik jullie nogmaals even heel erg bedanken dat ik steeds weer reacties van mensen krijg die zich in Macy herkennen. Op een bepaalde manier is dat echt heel erg fijn voor mij om te weten (: Dus heel erg bedankt voor de reacties!
Veel plezier met lezen! (:

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • Lugano

    Veel plezier op vakantie! Ik was twee jaar geleden in Zwitserland en dat was enorm tof!
    Oh dit stukje is echt super leuk haha, ik vind het echt schattig en herken mezelf hierin.
    Die Chris is ook schattig, en dat hij verliefd is op een hij maakt het nog schattiger, vooral omdat ik denk dat ze hier nog wat jonger zijn (:

    9 jaar geleden
  • Cannon

    Ah, echt weer een heel leuk stukje!
    Fijne vakantie! :]

    9 jaar geleden
  • Spaceless

    Dit was echt wel een heel erg mooi en leuk stuk als afsluiter voor je op vakantie gaat!
    Ik kan het niet laten, maar ik ben nog steeds zoooo ontzettend jaloers op maelee.
    Je hebt echt weer je beste schriijfkunsten boven gehaald ^^ ! Zo mooi geschreven!
    X

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen