Foto bij W36

“Gaat het?”, riep ze bezorgd.
“Bloom, gelukkig, je bent er!”, riep Sky opgelucht uit.
“Hoe is het met de anderen?”, vroeg Brandon.
“Veilig in een koepel”, zei Bloom. “Ik heb al drie van de jongens naar Red Fountain gebracht, één zwaar gewond, de andere twee maar licht, die hebben veel geluk gehad. De andere twee jongens liggen bewusteloos in hun schip, de meiden zijn bij hen, ook gewond maar niet extreem ernstig.” Ze bekeek de jongens. Ook zij waren niet gespaard gebleven.
“Wat voor beesten zijn dat?”, vroeg Timmy.
“Geen idee, maar dat er Zwarte Magie in het spel is, is zeker”, verzuchtte Bloom. “Blijf hier, veilig bij elkaar in die kleine koepel.”
“En het schip dan?”, protesteerde Riven.
“Sorry Riven, maar nu gaat jullie veiligheid voor”, zei Bloom kalm. “In die koepel kan niets jullie raken, wat er ook gebeurt.”
“En wij zitten gevangen, is het niet?”, vroeg Helia.
“Eigenlijk wel ja”, zei Bloom, die zich plots realiseerde dat het nogal onzinnig was te zeggen dat ze in de koepel moesten blijven waar ze onmogelijk uit konden. “Ik haal Griffin voor hulp, misschien weet zij wat voor monsters dit zijn. En dan breng ik iedereen terug naar Red Fountain.”
“Goed, Bloom, wij wachten hier”, zei Sky. Bloom verdween en verscheen met koepel en al, nog steeds vliegen, op Griffins kantoor.

“Bloom!” Griffin sprong geschrokken op. Een leraar die in het kantoor was, draaide zich om.
“Hoe durf je hier zomaar binnen te vallen!”
“Met die koepel lijkt het alsof je ons gaat aanvallen, Bloom”, merkte Griffin op.
“Nee, natuurlijk niet”, zei Bloom snel. Ze landde vlak voor Griffins bureau. “Maar ik heb uw hulp nodig.”
“Weet Faragonda dat je hier bent?”
“Het heeft niets met Alfea te maken. Sky en de andere jongens werden op reddingsmissie gestuurd naar een groep eerstejaars in nood. Het is een wonder dat die jongens nog leefden, als je het mij vraagt. Ze zijn aangevallen door iets dat volgens mij vol zwarte magie zat. Zelfs ik kan niet zomaar tegen hen op.”
“Wat?” Griffin keek Bloom ongelovig aan. “Maar jij bent een Almightixfee!”

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen