Foto bij 14

Ik voel me echt beschaamd dat ik zolang niet heb geschreven :o, maar ik had echt een geldige rede. Ik had het eerst alleen druk met school maar daarna was ook mijn laptop stukgegaan. Ik ben daarna ook nog eens 6 weken op vakantie gegaan en mijn laptop heb ik eindelijk terug. En nu ga ik echt verder met schrijven, ik barst van de ideeën.

"Jij gaat ons nu vertellen wat er gebeurd is", zegt Sam en ze lopen allebei achter me aan terwijl ik me klaar maak voor de afspraak met Simon. "Er is niets gebeurd", zeg ik en ontwijk hun blik. "Maak dat de kat wijs", zegt Sam. "Kom op we zijn je vriendinnen, vertel ons wat er is gebeurd", zegt Jade achter me. Ik zucht en ga zitten op mijn bed. "Oké dan, kom erbij zitten", zeg ik en doe mijn armen om mijn benen heen. Sam en Jade komen snel naast me zitten en kijken me nieuwsgierig aan. Ik kijk naar mijn handen die op mijn benen liggen en zeg zachtjes, "Hij heeft me mee uitgevraagd".

Sam springt blij op en neer. Jade glimlacht alleen en ik zie dat ze niet helemaal blij hiermee is. "Wat is er?", vraag ik haar. "Wees alleen voorzichtig oké", zegt ze zachtjes tegen me. ik pak haar hand vast en geef een zacht knijpje. Ik knik, "Ik zal voorzichtig zijn". "Bla bla bla, je bent door Harry Styles mee uitgevraagd en jullie zitten hier alsof het het ergste is wat er kan gebeuren", zegt Sam. ik lach zachtjes met Jade. "En als ie je echt pijn doet dan hak ik zijn kroonjuwelen eraf", zegt Sam en ik en Jade kijken haar met open mond aan en vallen op de grond van het lachen. Sam kijkt ons lachend aan, "Kom op we moeten gaan, Simon wacht op ons", zegt ze en geeft ons allebei een tik met haar voet om op te staan.

Na een tijdje stoppen we voor het grote bedrijf Syco. Ik en Jade kijken met grote ogen naar het bedrijf, maar Sam loopt gelijk naar binnen. "Komen jullie?", vraagt ze nog. We knikken en lopen snel achter haar aan. We stoppen bij een vrouw die achter een enorme balie zit. "Waarmee kan ik jullie helpen?", vraagt de vrouw. "Wij zijn Sparks en we moesten komen van Simon", zegt Sam tegen haar. De vrouw knikt en zegt waar we moeten zijn. "En veel geluk allemaal", zegt ze aan het eind. Ik glimlach haar kant op en bedank haar. We gaan de lift in en wachten tot we op de hoogste verdieping zijn. We lopen naar de grote deur waar Simon op staat en kloppen aan.

"Binnen", horen we Simon zeggen en lopen op trillende benen naar binnen, behalve Sam natuurlijk. Simon staat op van achter zijn bureau. "Kom binnen meiden, neem plaats", zegt Simon tegen ons. We gaan allemaal voor hem zitten en hij stopt een pepermunt in zijn mond. "Ik heb jullie hier geroepen om te vragen wat voor muziek jullie willen doen", zegt hij tegen ons. We kijken naar elkaar aan en ik neem het woord, "We hebben nog niets besproken, maar ik heb een paar liedjes geschreven die ik graag zou willen laten horen", zeg ik aan het eind zachtjes. Jade en Sam kijken me nieuwsgierig aan. "Je hebt liedjes geschreven", zegt Simon verbaasd.

"Wat voor liedjes?", vraagt hij nieuwsgierig. "Eerst dacht ik aan wat onze fans zo graag van ons wouden horen. Ik heb een liedje waarvan ik honderd procent weet dat ze het leuk gaan vinden. Het heeft een hindoe vibe, omdat onze fans genoten van de gênante video van ons en de rest is Rnb,pop", zeg ik rustig tegen hun. Simon kijkt bedenkend voor zich uit."Sam kan haar geweldige rap teksten in de Rnb muziek stoppen en dan wordt het geweldig en Jade gaat iedereen inpalmen met haar zachte mooie stem", zeg ik blij. De meiden kijken me blij aan. "I like it a lot, maar nu ga ik even wat zeggen wat heel belangrijk is. De eerste album moeten jullie vooral kiezen uit liedjes, jullie gaan nog jullie plaatsje maken in de big market als het ware". Ik kijk hem teleurgesteld aan maar probeer het te verbergen en knik samen met de meisjes ,

"Oke meisjes ik moet weer gaan, ga gelijk naar de studio en daar wacht jullie producer op jullie. Die zal jullie helpen", zegt Simon. We knikken en lopen weg. Simon roept mij nog terug voordat ik de deur uit ben. Ik knijp mijn handen fijn en zie Sam en Jade nog net de hoek omlopen. "Doe de deur maar achter je dicht en neem weer plaats", zegt hij tegen me. Ik doe snel wat hij zegt en neem plaats.

"Ik zie dat je echt potential hebt en dat vind ik geweldig. Ga door met het schrijven van liedjes want ik ga je niet verbieden om zelf te kiezen wat je doet. Alleen moet je weten dat het bij iedereen zo is gegaan, de eerste album is vooral de groep promoten en wanneer jullie het een beetje hebben gemaakt kunnen jullie je eigen ding doen. Ik wil dat je verder gaat en me elke keer laat horen wat je hebt geschreven. Ik ben heel benieuwd naar je werk", zegt hij tegen me. Ik wordt gelijk wat blijer en knik naar hem met een glimlach. "De muziek die je zo zal horen zal je ook geweldig vinden", zegt hij tegen me. "Geen twijfel aan Simon, je hebt me gerustgesteld met je woorden. Ik zal zeker langskomen met muziek. Ik ga nu aan een album werken dat een knaller gaat worden", zegt ik tegen hem en lach zachtjes aan het eind. Hij knikt en ik sta op, ik voel zijn bestuderende blik op mijn rug gericht.

Ik loop snel naar de studio en doe de deur open. Het eerste wat ik zie is een man van ongeveer 28 jaar achter een enorme tafel met heel veel apparatuur. Hij draait zich om als hij de deur hoort dichtgaan en staat gelijk op met een glimlach. "Jij bent vast het derde lid van Sparks, ik ben Ryan en ga jullie helpen met jullie muziek", zegt hij tegen mij en geeft me een knuffel. Ik knuffel hem terug en stel mezelf voor. Ik zie Sam en Jade op de bank zitten in de hoek. Ryan gaat weer terug naar zijn apparatuur en ik ga zonder iets te zeggen naast hem zitten. Ik kijk verwonderd naar alle apparatuur voor me en ga er met mijn hand over heen. Ik hoor Ryan zachtjes lachen en ik doe beschaamd mijn hand weg. "Je hoeft je niet te schamen, we gaan nog veel samenwerken en ik zal je wel allemaal leren wat al deze apparatuur doet", zegt hij lachend en ik ontspan me automatisch.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen