Foto bij Hoofdstuk 26

Hoofdstuk 26 alweer!
Zoals jullie misschien weten, stond ik gisteren in de TOP!! Ik ben daar zooooooo blij om! Dank jullie allemaal!
Ik weet dat het niet makkelijk is om een niet-1D of JB-verhaal in de top te krijgen. Ik weet dat ik meer Abo's zou hebben als ik één of andere fanfic zou schrijven, maar ik wil schrijven wat ik zelf wil schrijven, niet wat iedereen wil lezen. Daarom wil ik jullie alletwaalf bedanken, mijn allerliefste Abofamilie, voor jullie steun en zo. Echt dank je.
Blijven klikken op de Kudoknop zou ik zeggen, ik word er heel erg blij van. ;)
Ik vroeg me gisteren af hoe jullie op mijn story geraakt zijn, aangezien ik tot gisteren in geen enkele top stond. Gewoon toevallig tegengekomen? Bij nieuwe stories? Via mijn profiel? xD Laat het me weten als je het je nog kan herinneren, ik ben alvast nieuwsgierig.


x Nina

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • lovelyreads

    Wauw. Echt wauw. Dat wordt een kudo (:

    9 jaar geleden
  • MacGyver

    Ik had de trailer van je verhaal gezien en omdat het mij wel een mooi verhaal leek, ben ik op zoek gegaan. Je trailer ben ik tegen gekomen in het topic van degene die hem heeft gemaakt.

    9 jaar geleden
  • xLenox

    3: Waarom nou!!! Ze moet het vertellen, dan begrijpt Zac haar ook (huil)

    Uhh, hoe kwam ik ook al weer op dit geweldige verhaal?? O ik weet het weer:
    Er was eens een meisje genaamd Lenox die de wonderlijke internet wereld van Quizlet betrad.. Na ongeveer aan jaar actief geweest te zijn kwam ze weer op een vriendin haar GB om een berichtje achter te laten. Toen zag ze in die vriendin haar GB de naam Niniwa1 staan. Nieuwsgierig als ze was klikte ze op de naam en natuurlijk als de stalker die ze was moest ze een leuk berichtje in haar GB achter laten en heel haar profiel uitpluizen. Zo kwam dit meisje bij het geweldige verhaal.

    Mooi sprookje hé? (A)

    9 jaar geleden
  • TheBestDay

    Nu is het perfecte moment! En ik weet nog hoe ik aan jou story kwam ik had net quizlet en toen zei jij: welkom op quizlet toen ging ik naar jou profiel en zag ik deze geweldige story!(yeah)

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen