Foto bij O32.

Niet veel later werd ik ziek gevoerd aan de chocolade en meer zoetigheden. ‘Zo, nu is het wel genoeg Bill..’ Glimlachte ik met het gevoel dat ik zal ontploffen. ‘Ik heb sigaretten voor je gehaald.’ Ik keek hem ongeloof waardig aan. ‘Wat heb je nodig?’ Toen ik het zei wist ik al genoeg, die vraag had ik niet hoeven stellen. ‘Niets ik ben gewoon aardig, voor een keer.’ Ik nam het pakje en toen ik opstond om te roken kwam Tom aan lopen. ‘Iemand taart? En oh ja ik kwam deze nog tegen en moest aan jou denken..’ Ik keek Tom met grote ogen aan. Een grote bos met rozen legde hij neer op tafel.

‘Ik wist het, dit doen jullie niet om aardig te zijn jullie kopen mij om!’ Daar stonden Bill en Tom dan lachend in de achtertuin met een sigaret in hun hand. ‘Wij doen gewoon eens een keer aardig.’ Ik keek ze ongeloof waardig aan. ‘Neem een aantal dagen vrij en spendeer het met ons?’ Tom keek mij te lief aan. Er was hier iets mis. ‘Nou, door jullie twee heb ik waarschijnlijk geen baan meer, ik moet namelijk morgen op het kantoor komen..’

Inmiddels was het ochtend en moest ik maar naar kantoor gaan. Ze hadden toch geen reden om mij te ontslaan? Ook al wist ik niet wat die twee aan de telefoon hebben gezegd om het te laten doordringen dat ik totaal niet naar Frankfurt mocht gaan. Daar stond ik dan voor de deur. Moest ik hem open doen of nog even wachten? Ik stapte maar naar binnen ik kon beter vroeg zijn dan kon ik waarschijnlijk ook eerder weg. ‘Audrey! Je kunt hier heen komen.’ Daar zat ik dan, starend naar mijn werkgeefster. ‘Ik heb goed nieuws voor je, je bent ingehuurd door een artiest en daar verblijf je dan een jaar.’ Mijn ogen werden groot. ‘Moet ik op tour?’ Ze knikte. Na nog even gepraat te hebben wilde ik eigenlijk wel wat details hebben met wie ik zou moeten opschieten voor een jaar.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen