Foto bij O33.

‘Vertel mij alsjeblieft dat het niet..’ Ze glimlachte en ik kon mijn zin niet eens afmaken. ‘Tokio Hotel.’ Dat waren de twee woorden die ik juist niet wilde horen. Ik keek haar geërgerd aan. ‘Dan vertel ik je nu dat ik het niet ga doen.’ Ze keek mij verbaasd aan. ‘En waarom dan wel niet?’ Ik dacht even na, waarom eigenlijk niet? ‘Ik heb een verleden met die jongens. Het gaat niet werken.’ Nu keek mijn werkgeefster erg geërgerd. ‘Je laat mij geen andere keus, de band of ontslag.’ Ik knikte en stond op. ‘Fijn samengewerkt te hebben. Ik zie u nog wel een keer.’ Ik draaide mij om en liep naar beneden.

Toen ik eenmaal buiten kwam en een sigaret opstak zag ik Bill en Tom vrolijk staan. Ik ging om de hoek staan zodat ze mij niet zouden zien. ‘Tom wat heb je gedaan? Je kunt haar niet verplichten.’ Ik luisterde ze af en zat rokend achter een boompje. Bill klonk best boos. ‘Ik heb haar werkgeefster opgebeld en ze zou zeggen dat ze kon kiezen met ons mee of ontslag dat kan ze niet weigeren.’ Het leek wel of Bill nog bozer werd. ‘Audrey kennende heeft ze nu ontslag genomen. Ze wilt echt niet Tom.’

Ze waren nog even in discussie toen ik aan kwam lopen. ‘Ik dank jullie beide, ik ga weer terug naar huis!’ Ze keken mij ongeloofwaardig aan. Tom pakte mij bij mijn arm vast. ‘Jij gaat nergens heen. Bill houdt van je, je kunt hem niet zomaar verlaten.’ Ik keek hem geërgerd aan. ‘Moet jij eens opletten meneer Kaulitz.’ Ik rukte mijn arm los en liep weg.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen