Foto bij ~Nine~

Sephora Dawn Tomlinson


De laatste weken gaat het alleen maar beter met Harry en de andere boys. Hun songs zijn regelmatig gedownload op ITunes en hun eerste videoclip is al meerdere malen bekeken. Als ik inlog op Twitter zie ik dat hij steeds meet volgers krijgt en op facebook proberen alle hopeloze fans aandacht van hem te krijgen. Gelukkig blijft hij er erg nuchter onder en geeft hij me nog steeds de aandacht die wik nodig heb en andersom.
Ondertussen heeft Simon ook oog op mijn talent gekregen, zoals hij het zegt dan. Harry heeft me weer aangespoord om een ander lied op te nemen en die staat voor vandaag geplant.
Ik trek een joggingbroek aan en een shirt en mijn gympen. Ik steek mijn haar op en ik doe niet eens de moeite om make-up op te doen aangezien ik daar toch wel word opgemaakt en andere kleding aan moet doen.
Na oud en nieuw heeft hij me geleerd gitaar te spelen en ondanks dat ik er geen professional in ben, heb ik er wel gevoel voor. Dat zegt Harry althans.

''Ben je er klaar voor''? vraagt Harry terwijl we in de auto zitten voor het gebouw. Ik haal een keer diep adem en knik dan.
Harry en ik hebben veel geoefend op het liedje, maar ik ben echt zo'n trut die het heel goed kan maar als het erop aan komt, ik het totaal flop.
''Wees niet zenuwachtig. Je gaat het perfect doen'' hij heeft me een bemoedigend kneepje in mijn hand en ik plak een glimlach op. Perfect is anders...
Zodra we de grote deuren binnen zijn en we ons melden bij de balie, komt er al iemand op ons af om ons te begeleiden. We lopen door de gangen, wachten in de lift tot we op de juiste verdieping zitten en lopen dan weer door de lange gangen. Uiteindelijk komen we bij de studio aan waar het vandaag word opgenomen. Het is niet alleen vocal, maar ook een clip. Een soort live acoustic version. Ik word meteen meegenomen voor de make-up en de kleding en daarna krijg ik nog 10 minuten om me voor te bereiden. Harry neemt samen met mij het lied nog een keer door en ik speel de akkoorden vlekkeloos en voel me meteen een stuk zekerder.
''Oké, ben je er klaar voor''? Simon komt naar ons toe en ik knik. Ik sta op en volg Simon naar de ruimte waar het word opgenomen. Harry spreekt me nog wat bemoedigende woorden toe en gaat dan bij Simon staan.
Ik raak de snaren aan als ik het lichtje zie branden dat het opnemen is begonnen en de zenuwen nemen me meteen over. Ik probeer het nog een keer maar alweer raak ik de verkeerde snaar en het verkeerde akkoord.
Nadat het voor de zoveelste keer fout gaat komt Harry naar me toe.
''Niet zo zenuwachtig zijn, toen we oefende ging het toch prima? Je moet er in geloven dat je het kan''. Ik knoopte zijn woorden goed in mijn oren.
''Ben je er klaar voor Sephora''? vraagt Simon via de microfoon en ik knik nogmaals.
Zodra het lampje weer brand haal ik nog een keer onhoorbaar diep adem en speel dan het liedje vlekkeloos.

OOOOH YEAH IK BEN GESLAAGD!!! Ik dacht serieus dat ik zou zakken aangezien wiskunde bij mij echt een chronisch probleem is maar gelukkig ben ik geslaagd met 3 x 8, 2 x 7 en 1 x 5.

Reageer (2)

  • xRefreshed

    Goed geschreven en natuurlijk nogmaals gefeliciteerd! <3

    9 jaar geleden
  • Manonxxx

    GEFELICITEEEEEERD.

    XX.

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen