Foto bij Chapter 44

Nou mensen, Ik heb vandaag het nieuws gekregen dat ik niet geslaagd ben. Maar geen zorgen, dit was al voorspelt, beetje jammer ja, maar ik heb er vrede mee. Ik ga volgend jaar gewoon lekker van m'n vervolgopleiding genieten! En ondanks alles krijg ik alsnog veel bloemen en zelfs een taart van mijn buurjongen gekregen. ( De jongen uit mijn verhaal, Coen. Das dus ook mn echt buurjongen haha Ironisch XD)

Maargoed. Geniet van het hoofdstuk!!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (7)

  • Butterflygirl

    aaah nee he ik zat stiekem te hopen op een were-dragon. Waarom zjin er geen were-coyotes of were-cats of were-elephants das toch ook cool! Oh en btw ik hou van paarden!

    6 jaar geleden
    • Laleah

      Haha lang geleden dat ik hier nog een reactie op heb gehad ^^ leuk!

      6 jaar geleden
  • Fireling

    Mutantsssss I knew it. *does a happy dance* Ik ben ondertussen n de helft van de derde film xD Ze worden alsmaar beter die films, al vind ik Professor X in de eerste wel leuker :Y)

    9 jaar geleden
  • WhiteTiger

    fuck yeah she's a mutant, i knew it , cuz i'm a genius :Y)
    and still its just a lovely feeling :Y)
    welcome to the gang Syrena, you gonna love all the toys they have :Y)

    Fuck yeah haters gonna hate :Y)

    9 jaar geleden
  • XMusicBeatsX

    Bruce zet zijn bril weer op en ik zie zijn ogen verwijden. “It’s true..” Fluistert Bruce. Pepper loopt met een bezorgt gezicht naar Tony toe. “Tony! Tell us what’s happening.” Ik ga voor ze staan en kijk ze met angst in de ogen aan. “Mutantblood..”



    Oke.. Dus dit is wat er gebeurde:

    Het was midden op de dag dat Silke de laatste zin van haar favoriete verhaal op een online site, genaamd 'Quizlet' las. Ze kon haar ogen niet geloven. Syrena had mutantbloed. Al snel spelen er verschillende scenarios in haar eigen hoofd af. Haar hele lichaam begon te tintelen en haar hyperactiviteit steeg naar 100%. Ze sprong omhoog van haar stoel en joelde het uit van blijdschap. Ze knalde met haar kniee tegen de tafel aan en wilde zo snel mogelijk zitten op haar stoel om haar zelf te vervloeken en over haar kniee heen te wrijven. Wat ze niet wist, was dat de stoel een klein stukje was gekanteld. Ze viel achterover met haar stoel en knalde op de grond.


    Ja.. Het was best pijnlijk.. MAAR HET IS WEL GRAPPIG LALALALLA

    9 jaar geleden
  • FabriziaNaomi

    Woooooow spannenddd

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen