Hey jongens,
Kom net van de generale repetitie van dansen en ik ben vet moe. Heeft mijn broertje ook nog een slaapfeestje met 5 mannelijke monsters. Geloof me, dat zijn het. Als er 5 zijn, straks nog eentje bijkomt en allemaal even irritant en hyper.
Maar goed, ik zal Robin vragen morgen te posten en dan ik zondag vanuit de kolk.
Het is vandaag een jaar geleden (om 20.28u om precies te zijn) dat een jongetje waar ik een flashmob voor heb gedaan, is overleden.
Heel spijtig, Jayden van Deijl, hij was echt nog heel jong. Willen we allemaal even stilstaan bij het feit dat een onschuldig jongetje van 5 overleed aan neuroblastoom na een gevecht van 2/3 jaar? Misschien wel langer. Zijn laatste chemo zou 2 dagen later beginnen. Het leek heel goed te gaan, hij zou genezen! Totdat hij opeens heel ziek werd. Hij zou de geboorte van zijn zusje niet meemaken was berekend (uiteinde wel gebeurt)
ik vind het zo erg dat er zulke ziektes bestaan. Er is een meisje hier op Quizlet die hoopt ooit weer lang haar te mogen hebben. Ik vind dit echt heel erg.
Xoxo RozeMonster.
Nu voetbal kijken! Die mensen zingen vals op tv

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • MeloveEmma

    Haha lol StrikjesMuis droogheid

    9 jaar geleden
  • Robind19

    Met politie bureau one direction.
    U spreekt met Niall.
    Wat kan ik voor u doen??

    9 jaar geleden
  • StrikjesMuis

    NIALL FFFFFOOEII *SPUTTERT*

    9 jaar geleden
  • purphose

    Niall toch..

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen