Foto bij We Are Friends, But...



Nila Mahmuti



Niall Horan



Liam Payne

Dit zijn de personages, hope you like it!!

''Wat zou ik aan doen?'' Vraag ik mezelf af. ''Het is een film avond met 2 jongens, niet al te girly. Dat is ook niet echt mijn stel maar okey...'' Ik begin een heel gesprek tegen mezelf. Uiteindelijk weet ik welk shortje ik aan moet doen. Normaal gesproken maak ik niet zo'n probleem van wat ik aan doe, maar ja vandaag is anders...
Zo'n tien minuten later heb ik ook mijn shirt en schoenen gevonden. Ik doe een mijn make-up en haar goed en kan dan eindelijk gaan. Ik kijk op de klok hoe laat het is en zie dat het al 7 uur is, ''F*ck, ik had er al moeten zijn.'' Ik pak snel mijn sleutels en sluit de deur, ik stap snel in mijn auto.
Na enkele minuten ben ik er, eindelijk, Liam en Niall zouden wel zitten wachten. Waarom moest Liam dit nou weer precies vandaag plannen, ik had al iets anders en dan moet hij een 'film avond' houden, bij Niall thuis, dat is het raarste. Hij zei tegen mij dat hij wist dat ik Niall leuk vond maar ik ontkende dat. Het is wel zo, Niall is echt gewoon knap enzo, maar ik weet zeker dat hij niks voor mij voelt, waarom zou hij ook???
Ik druk op de deurbel en na enkele minuten word er open gedaan en staat Niall in de deur opening. ''Hey, Niall.'' Zeg ik en geef hem een knuffel. ''Hey Nila.'' Zegt Hij. We lopen samen naar de woonkamer waar Liam met twee Dvd's in z'n handen zit, waarschijnlijk kan hij niet kiezen tussen die 2 films. ''Oh, hey Nila.'' Zegt Liam als hij door heeft dat we in de deuropening staan. ''Hey Liam.'' Zeg ik en moet grinniken. Ik ga naast Liam zitten en Niall weer naast mij. ''Welke films heb je daar?'' Vraag ik nieuwsgierig. ''Divergent en Beautiful Creatures.'' Zegt Liam. ''Ik weet alleen niet welke film we moeten gaan kijken, Niall maakte het niet zoveel uit en ik denk jou ook niet echt.'' Voegt hij eraan toe. ''Waar gaan de films dan over?'' Vraag ik. ''Ik lees de achterkant wel even voor.'' Liam draait de Dvd's om. (Divergent:) ''Het Futuristische Chicago is opgedeeld in vijf facties met elk een bepaalde waarde (Oprechtheid, Zelfverloochening, Onverschrokkenheid, Vriendschap en Eruditie). Elk jaar moeten alle zestienjarigen kiezen bij welke factie ze zich voor de rest van hun leven aansluiten.'' (Beautiful Creatures:) ''Er was een meisje. Er was een vloek. En er was een graf. In het rustige dorpje Gatlin gebeurt nooit iets verrassends. Ethan Wate is dan ook vastbesloten om na school zo snel mogelijk het dorp te verlaten. Totdat de mysterieuze Lena in Gatlin komt wonen. Ethan voelt zich op een bijzondere manier tot haar aangetrokken en ondanks dat iedereen waarschuwt uit haar buurt te blijven, worden ze verliefd. Samen ontdekken ze al snel dat duistere geheimen hun families binden. '' Liam en Niall kijken mij aan:''Welke Film?'' Vraagt Niall. ''Euhm...''Ik denk diep na. ''Welke wil jij?'' Vraag ik aan Liam. ''Ik denk Divergent.'' Zegt Liam. ''Mag ik nog even kijken?'' Ik pak de Dvd van Divergent en bekijk de voorkant. ''Ja, zullen we die maar doen.'' Zeg ik en geef de Dvd terug aan Liam.
Liam doet de Dvd in de Dvd-speler en gaat weer zitten. Niall haalt nog snel wat drinken popcorn op en dan kan het echt beginnen. De film is echt leuk en het is heel gezellig samen met Niall en Liam. Als de film afgelopen is moet Liam ook weer gaan. ''Maar jullie mogen nog wel wat anders gaan doen hoor.'' Had hij nog tegen ons gezegd voordat hij verdween.
Niall en ik zitten samen op de bank, het is stil, een beetje een ongemakkelijke stilt als je het mij vraagt. Maar dan word de stilte verbroken: ''Nila, ik moet iets vragen.'' Zegt Niall, ik kijk op. ''Wat is er?'' ''Eigenlijk wil ik je dit al heel lang vragen maar, heb ik het nooit gedurfd.'' Zegt Niall. ''Niall, wat is er?'' Vraag ik op nieuw. ''Maar ik wil niet dat onze vriendschap er aan kapot gaat.'' Zegt Niall. ''Niall je weet toch dat we vrienden blijven, voor altijd.'' Zeg ik. Niall pakt m'n hand vast en ik voel hoe mijn wangen langzaam rood worden. ''Nila, wil je... Mijn vriendin zijn?'' Vraagt hij. ''Wat?'' Vraag ik zacht. Deze vraag was toch wel echt de laatste die ik had verwacht, meende hij dat nou serieus of was het een grapje?? ''Ach weetje, laat maar. Vergeet maar wat ik net heb gezegd, het was ook dom van me dat ik dacht dat je me leuk vond.'' Mompelt Niall en kijkt naar de grond. Hij meende het, hij vind me echt leuk. Maar wacht hij denkt nu... "Niall?'' Niall kijkt op. ''Ja?'' Ik buig naar voren en druk mijn lippen zachtjes op de zijne. Als ik me terug trek kijkt Niall me verbaasd aan. Ik moet zacht lachen om zijn verbaasde blik. ''Waarom verbaasd het je zo?'' Vraag ik. ''Nou omdat jij knap, lief en leuk bent en ik ben...'' ''Schattig, knap, hot, leuk, lief en grappig.'' Onderbreek ik hem. ''Meen je dat?'' Vraagt Niall. ''Ja, dat vond ik al van je toen ik je voor het eerst sprak.'' Antwoord ik. ''Echt?'' Vraagt Niall. Ik knik hevig. ''Oh en m'n antwoord op je vraag is: Ja, ik wil dol graag je vriendin zijn.'' Zeg ik. Voordat ik het weet zitten Niall's lippen al op de mijne.

Zo, ik hoop dat je het een beetje leuk vind (Ik heb m'n best gedaan!)

Reageer (1)

  • CliffordIdiot

    Aaawww zooo leukkk... dankje wel.
    Kan ik een vervolg krijgen..
    Ik hoor het wel
    Nogmaals superrrrrr bedankt hij is geweldig!!!!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen