Foto bij SF ~4

De hele week werd alles op stelten gezet om Miami Beach klaar te maken. Ik krijg dagelijks gemiddeld 50 keer de vraag wat er aan de hand is aangezien niemand bordjes en folders kan lezen. Het staat in zo'n beetje elke mogelijke taal maar niemand begrijpt wat er staat...
''Delain, vergeet je niet dat er straks een vergadering is voor meer uitleg'' herinnerd Alieke me en ik knik. Wat voor uitleg hebben we nodig? Hoe we de fangirls weg moeten houden? Daarvoor zijn bodyguards opgeleid.

Aan het eind van de middag verzamelen we allemaal in de vergaderzaal. Iedereen is na een week net zo opgewekt en hebben een week niet kunnen slapen. Mij doet het weinig. Ik zie ze als een Boyband die jonge meiden gek maken. Niet veel bijzonders dus.
Iedereen praat door elkaar heen en iedereen is er maar al te enthousiast over. Austin daarin tegen heeft afkickverschijnselen gekregen omdat bijna geen één meid meer oog voor hem heeft en er alleen maar knappe fangirls voor de deur liggen om One Direction te zien. Mr Morales stapt het podium weer op en het word weer stil in de zaal. Mr Morales houd zijn toespraak maar vele zijn te enthousiast om te luisteren.
''En een aantal van jullie mogen ook figureren''. Toen had hij opeens wel alle aandacht. Ik zucht onhoorbaar. Ja, zeker 2 seconden met je porumpjespan in beeld en de rest van de videoclip vaag op de achtergrond zodat niemand je opmerkt maar het toch lijkt alsof de set gevuld is.
''Maar elk persoonlijk contact met de leden word zwaar gestraft. Ze komen hier om te werken en niet om te luiwammisen met hun aanhangers. Ze willen graag ongestoord hun clip op kunnen nemen zonder verpletterd te worden onder een berg van fans'' spreekt hij duidelijk uit en ik zie Austin weer opknappen.
''Dan heeft Austin iedereen weer voor zichzelf en valt hij ons niet meer lastig'' fluistert Alieke tegen me en een giechel ontsnapt mijn lippen. Snel sla ik een hand voor mijn mond als Mr Morales mijn kant op kijkt.
''Elke fan moet uit hun buurt worden gehouden. Kan ik op jullie rekenen''? de hele zaal geeft een sign dat hij op zijn crew kan rekenen.
Alle fans uit de weg ruimen? Challenge accept!

Reageer (3)

  • Marisha

    Wauw, super leuke story. Ik heb niet echt iets met One Direction maar dit is wel leuk.
    Snel verder!
    Xx

    9 jaar geleden
  • niniwa1

    Super hoofdstuk! Je personages zijn fantastisch bedacht!
    x Nina

    9 jaar geleden
  • Manonxxx

    Haha.
    Super.

    Xx.

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen