Foto bij Protection 033

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (11)

  • Tomlinsbear

    Wat is dit schattig. I love it

    8 jaar geleden
  • BlueJays

    Haaaaaaaai,
    Ik ga nu beginnen met mijn missie om dit verhaal weer bij te lezen en te reageren op de stukjes waar ik nog niet op gereageerd had ^^ (because Charlotte does not break promises!)
    Ik had dit stukje al een keer eerder gelezen, maar ik dacht: ik lees het even opnieuw om er weer in te komen en meteen begreep ik weer waarom ik dit verhaal zo geweldig vind. Het is zo origineel en er zit humor in, terwijl het toch serieus is wanneer dat nodig is. Ik vind het echt heel erg mooi hoe je Louis neerzet, met dat masker, en hoe Cam erdoorheen prikt. En daar komt bij dat ik je schrijfstijl gewoon heel erg fijn vind om te lezen en dat je dingen goed kunt beschrijven. Ik vind het echt een superleuk verhaal en ik denk niet dat iemand anders dan jij dit zo zou kunnen schrijven, well done, Amber ^^
    Ik ben ook heel blij voor je dat je een tijdje op 1 hebt gestaan in de top!! (:
    Yes, smeerkaassoldaten, lama's, wat kunnen nog meer verzamelen om de wereld mee te veroveren? Theekopjes en tuinkabouter? Die willen vast ook wel meedoen ^^ Als we zo doorgaan kunnen we vast een meesterlijk plan ontwikkelen ^^
    Hmmmm, ja, het gaat wel een beetje nu DITR gedaan is, maar ik mis het wel, eigenlijk. Ik ben er zo ontzettend lang mee bezig geweest en ik vond het zo ontzettend leuk om te schrijven, ik vind het eigenlijk best wel jammer dat ik nu niet meer verder kan met Niall en Jay, maar het verhaal was gewoon op, eigenlijk. Het is ook wel goed om het afgerond te hebben, hoor, maar ook wel erg jammer.
    Nou, als het voor jou werkt om hoofdstukken op het moment zelf te schrijven, waarom dan niet, toch? (:
    Yes, met Keizer Kuzco erbij heeft de lamafilosofie dan al drie aanhangers! ^^ Wie weet, als het wereldveroveringsplan slaagt, lukt het misschien wel om nog meer aanhangers te krijgen ^^
    Dit plaatje bij het hoofdstuk is trouwens ook weer leuk! En het hoofdstuk zelf ook, heel erg (:
    Ik ga nu weer snel verder lezen en reageren ^^

    9 jaar geleden
  • Lordd

    OMG MAAR JE GAAT TOCH NOG VERDER VOOR DE 1E HE? O___o IK KAN NU ÉCHT NIET MEER ZONDER OMFG <3____<3

    Louis is zó’n cutie! Ik had echt medelijden toen hij zo moest huilen, nahw, maar daarna zijn ze echt lief samen. & whoops, even vergeten dat Louis een vriendin had. Mja, dat duurt toch niet lang meer O:-)
    & HAHAHA 'je stinkt niet', ik dacht ook echt van; njah, zeg dan dat hij lekker ruikt ofzo :'D Cam is echt geniaal, en Louis ook, en samen zijn ze... OMG IK VIND GEEN SHIPNAAM Ö Njah, samen zijn ze gewoon perfection en en EN IK WIL DAT JE VERDERGAAT D':

    9 jaar geleden
  • pasta

    ahww how sweet

    9 jaar geleden
  • jolientje432

    Leuk
    Snrl verder
    Rn veel plezier op kamp

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen